9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Pedepse de râsul curcilor pentru „zmeii” din Bârlad care s-au luat la trântã cu politistii!

- Advertisement -

MORI DE RÂS… Câtiva ani de închisoare cu suspendare, aceasta este pedeapsa pe care au primit-o doi zmei din Bârlad care s-au bãtut cu politistii! Andrei Ionut B., de 28 de ani, si Albert Iulian S., de 36 de ani, au fost arestati preventiv pe 22 mai anul trecut, dupã ce, de ziua Sfintilor Constantin si Elena, au fãcut un scandal de pominã. Cei doi si încã un individ din Bucuresti, s-au bãtut cu alti bãrbati, dupã o partidã de bãuturã, la un bar pe strada Republicii. Bãtaia a continuat în stradã, iar la sosirea politistilor toti „combatantii” au sãrit la bãtaie la oamenii legii! A fost nevoie de întãriri, trei dintre bãtãusi fiind încãtusati si dusi la audieri. Au fost apoi retinuti, iar doi dintre ei au primit mandatele de arestare preventivã si anume Andrei Ionut B. si Albert Iulian S., din Bârlad. Al treilea „combatant”, de 23 de ani, cel din Bucuresti, a primit direct de la procuror mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Pe 9 martie s-au pronuntat judecãtorii bârlãdeni în dosarul de ultraj, distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice si lovire si alte violente. Pedepsele aplicate sunt foare „îngãduitoare” cu cei care s-au luat la bãtaie cu politistii! Închisoare cu suspendare si efectuarea a 80 de ore de muncã în folosul comunitãtii au primit cei doi inculpati, pe care trebuie sã le presteze la CLM Bârlad sau la Politia Municipalã Bârlad.

Iatã care sunt „Marile Condamnãri” pentru cei care s-au luat la bãtaie cu politistii, pe 22 mai, anul trecut: „Instanta condamnã pe inculpatul B.A.I., pentru sãvârsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, la pedeapsa finalã rezultantã de 2 ani si 6 luni închisoare. Dispune suspendarea executãrii pedepsei sub supraveghere si stabileste un termen de supraveghere de 3 ani, pentru inculpatul B.A.I.  Acesta va presta muncã neremuneratã în folosul comunitãtii pe o perioadã de 80 de zile, fie în cadrul Consiliului Local al municipiului Bârlad, fie în cadrul Politiei din Bârlad. De asemenea, instanta condamnã pe inculpatul S.A.I. la 1 an închisoare si dispune suspendarea executãrii pedepsei sub supraveghere timp de 2 ani, pentru inculpatul S.A.I. Acesta va presta muncã neremuneratã în folosul comunitãtii pe o perioadã de 80 de zile, fie în cadrul Consiliului Local al municipiului Bârlad, fie în cadrul Politiei din Bârlad. Al treilea inculpat, B.C.M., care a fost cercetat sub control judiciar, a fost condamnat la pedeapsa de 6.000 (sase mii) lei amendã penalã”, este sentinta pe scurt, postatã pe site-ul Judecãtoriei Bârlad, rãmasã (încã!!) neconstetatã. Si de ce ar contesta cei doi „zmei” pedeapsa … suspendatã?

Infractiunile pentru care au primit condamnãrile bârlãdenii „focosi”!

Cei doi bãrbati, care erau anul trecut în mai, în vârstã de 27 si 35 de ani, din municipiul Bârlad, au fost retinuti pentru sãvârsirea infractiunilor de ultraj, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Un alt bãrbat, în vârstã de 23 de ani, din Bucuresti, a fost retinut sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. „În noaptea de 20/21 mai 2022, ora 03:40, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã, prin 112, cu privire la producerea unui scandal, la un local de alimentatie publicã de pe strada Republicii, municipiul Bârlad, unde, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, ar fi avut loc mai multe agresiuni. Echipajul de politie, din cadrul Politiei Municipiului Bârlad, care a intervenit în temeiul sesizãrii, pentru aplanarea stãrii conflictuale, ar fi fost bruscat si agresat de cãtre ce doi bãrbati de 27, respectiv 35 de ani, politistii fiind nevoiti sã foloseascã spray-ul iritant-lacrimogen si sã încãtuseze douã persoane, în vederea deplasãrii acestora la sediului Politiei, pentru continuarea cercetãrilor si dispunerea mãsurilor legale. În urma cercetãrilor efectuate de cãtre procurorul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, împreunã cu politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui si ai Politiei Municipiului Bârlad (delegati sã efectueze acte de urmãrire penalã în cauzã) si a probatoriului administrat, cei trei bãrbati cercetati au fost retinuti pentru 24 de ore. În cursul zilei de, 22 mai 2022, bãrbatii de 27 si 35 de ani au fost prezentati Judecãtoriei Bârlad, instanta dispunând fatã de acestia mãsura arestãrii preventive, pentru 30 de zile, iar pentru cel de 23 de ani, procurorul de caz a dispus mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a precizat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, în luna mai a anului trecut.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.