-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Pedepse simbolice în dosarul şpăgilor uriașe pentru angajări la Ambulanţa Neamţ

- Advertisement -

În această speţă, DNA a dispus trimiterea în judecată a 29 de acuzaţi în dosarul de corupţie de la instituţia sanitară. În prima zi a acestei săptămâni, pe 16 ianuarie 2023, pentru Marius Oglinzanu instanţa a decis 1 an şi 6 luni de detenţie cu suspendare, el fiind inculpat pentru că a dat mită pentru un post de şofer.

„Impune inculpatului obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune. Obligă să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 80 de zile, în cadrul Primăriei Târgu Neamţ ori la Direcţia Generală de Asistenţă Socială“, a decis Tribunalul Neamţ.

La sfârşitul anului trecut, instanţa nemţeană pronunţa alte condamnări, tot în urma recunoaşterii vinovăţiei. Gladior Andronache, fost lider de sindicat, are o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni de închisoare fără executare, pentru complicitate la luare de mită, fiindu-i confiscată suma de 8.750 de euro…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/pedepse-simbolice-in-dosarul-spagilor-uriase-2235484.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.