Pensionarii din Galați protestează în fața Ministerului Muncii. Bătrânii cer mărirea pensiei

Mai mulți pensionari din Galați au plecat în această dimineață spre București pentru a protesta în fața ministerului Muncii. Bătrânii cer mărirea pensiilor

Pensionarii din Galați protestează în fața Ministerului Muncii. Bătrânii cer ca pensiile să nu le fie înghețate și să fie eliminate discrepanțele pentru cei care au lucrat în aceleași condiții și cu același număr de ani la vechime.

După o viață de muncă, oamenii cer să le fie majorate pensiile pentru că abia mai trăiesc de pe o zi de alta. Este a doua oară când aceștia ies în stradă dupa înghețarea pensiilor, însă de aceasta dată zeci de pensionari au venit tocmai din Galați.

”Vrem să ne respecte legea pensiei, dreptul la demnitate și viața. Au fost încălcate principiile oamenilor care au muncit 40 de ani în această țară, drepturile noastre sunt făcute harcea parcea de guvernanții care nu ne respectă” , a declarat un pensionar.

”Raluca, nu uita, spuneai că nu vei tăia până în 2023. Noi vrem pensia mărită. Nu uita, noi am muncit pentru tine, Raluca!” , spune un alt pensionar.

”Nu mai rezistăm,  noi nu vrem bani să ne facem concediile, vrem bani de medicamente, întreținere” , a declarat un pensionar.

De asemenea, pensionarii din această federaţie protestează pentru încălcarea legii privind indexarea pensiilor cu rata de creştere a inflaţiei şi 50% din creşterea salariului mediu brut pe economie. …https://www.romaniatv.net/pensionarii-din-galati-protesteaza-in-fata-ministerului-muncii-batranii-cer-marirea-pensiei_5305678.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ