spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Pensionarii huseni, ajutati cu câte un pachet de alimente, în preajma sãrbãtorilor!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

SUSTINERE Ca în fiecare an, în preajma sãrbãtorilor de iarnã, pentru cei 1800 de pensionari, îndeosebi cei cu venituri foarte mici, Asociatia Pensionarilor din Husi are grijã sã le ofere un mic ajutor. Anul acesta, sute de persoane au primit câte 3 kilograme de fãinã de grâu, respectiv de porumb, iar pentru ele, de la primele ore ale diminetii, vârstnicii au fãcut rând în fata Asociatiei.

Peste 60% dintre pensionarii aflati în evidentele Asociatiei Pensionarilor din Husi, au venituri sub 500 de lei pe lunã, ceea ce face ca viata acestora sã fie una grea, adesea, împovãratã de datorii. Poate de aceea, orice ajutor, oricât de mic, pentru ei înseamnã enorm. Asociatia Pensionarilor din Husi, înfiintatã în anul 2000, s-a strãduit ca, periodic, de Paste sau Crãciun, sã îi poatã ajuta mãcar cu câteva produse alimentare. „Pentru membrii nostri, acei care plãtesc cotizatie si sunt aproape de asociatia nostrã, ne dãm silinta ca, mãcar de Paste sau Crãciun, sã le putem da câte un pachet. Altãdatã se putea da si zahãr si ulei, dar anul acesta am avut doar câte 3 kg de fãinã de grâu si 3 de porumb, pentru fiecare. S-au bucurat si pentru acestea. Au venit si au stat la rând, chiar dacã era frig, pentru cã într-adevãr au nevoie de aceste alimente”, a spus Dumitru Nituc, presedintele asociatiei.

„Un om de dat exemplu”

De altfel, trebuie reiterat faptul cã huseanul care a dat aceste produse spre a fi oferite pensionarilor, este acelasi Emil Enache. Omul de afaceri, de câtiva ani buni, oferã discret, în preajma sãrbãtorilor, aceste cantitãti importante de fãinã (au fost ani în care a dat si ulei sau alte produse), pentru a fi oferite pensionarilor necãjiti. „Domnul Emil Enache este un om bun de dat exemplu. Niciodatã nu uitã sute de oameni, de Paste sau Crãciun, si de unde are, dã si la cei mai necãjiti. Si o face discret, dar noi vrem sã îi multumim foarte mult. Apreciem cã e alãturi de pensionarii huseni, cãrora le dorim, tuturor, sãnãtate si sãrbãtori fericite!”, a spus Dumitru Nituc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.