spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Pentru a-și justifica atitudinea golănească, Dan Marian a apelat la minciuni și explicații ridicole (VIDEO)

- Advertisement -
RIDICOL… Pus în fața evidențelor, Dan Marian s-a întrecut în minciuni și explicații ridicole, date în presa centrală

PUERIL… Încet dar sigur, Dan Marian calcă pe urmele lui Dumitru Buzatu în sensul în care acesta a devenit, de ieri o vedetă în presa centrală. După filmarea cu Buzatu cu cătușe la mâini, o altă filmare cu Dan Marian fluturându-și degetul mijlociu a apărut pe toate canalele media importante din țară. În ciuda tuturor evidențelor care arată o atitudine de golan, Dan Marian s-a justificat declarând că, de fapt, gestul incriminat simbolizează victoria. În plus, acesta a trântit și o minciună gogonată, declarând că cel care a filmat și căruia i-a fost adresat gestul nici măcar nu e ziarist, ci un adversar politic. Cel mai probabil, se referea la Lucian Timofticiuc, directorul ziarului. Doar că acesta nici măcar nu a fost prezent la Judecătorie în acea zi, iar filmarea a fost realizată de colegul nostru Flavius Ghiorghieș. Evident, este exclusă orice confuzie, Dan Marian știe exact cui i s-a adresat, dar a preferat să mintă încercând să-și salveze imaginea șifonată!

În acest sfârșit de săptămână, Dan Marian, vicepreședintele CJ Vaslui, a devenit “vedetă” în presa centrală în urma unei filmări realizată de ziariștii de la Vremea Nouă. În această filmare, Dan Marian afișează o atitudine golănească, făcând semne obscene și amenințând ziariștii. Vineri seara, acesta a venit și cu explicații la emisiunea „LIVE”, cu Rotaru și Kiss de la Digi24.

“Gestul victoriei”

“Nu știu dacă trebuie să dau neapărat o explicație. Din punctul meu de vedere a fost gestul victoriei, și să știți că aici este o victorie între bine și rău. Și nu eu sunt răul în acest război. Păi, regele Filip al VI-lea al Franței, la vremea respectivă a ordonat cavalerilor săi să captureze soldații englezi și să le taie degetul din mijloc pentru a nu mai putea trage cu arcul. Culmea, victoria a fost a englezilor, iar ei cîștigând bătălia le-au arătat francezilor degetul din mijloc, spunându-le „uite, am învins, suntem victorioși, degetul nostru va fi folosit în continuare”, a declarat Dan Marian la Digi24. Tentativa acestuia de a explica lucrurile, din punct de vedere istoric, i-a amuzat copios pe realizatorii emisiunii. Aceștia i-au atras atenția lui Dan Marian că face o confuzie între istorie și mit și, până la urmă, nu are nicio relevanță originea gestului atât timp cât, în prezent, are o conotație profund jignitoare.

“Nici, măcar, nu erau jurnaliști!”

Probabil dezamăgit, că explicația nu i-a fost luată în serios, Dan Marian a apelat, ulterior, la o ultimă soluție: minciuna! Acesta a afirmat că de fapt, celor cărora le era adresate jignirile nici măcar nu sunt ziariști, ci doar un adversar politic.

“Cel care filma, să știți că nu este un jurnalist!”, a declarat senin Dan Marian de mai multe ori. Acesta a mai încercat să demonstreze că, de fapt, totul este o răfuială pe linie politică. Totuși, realizatorii emisiunii au încercat să înțeleagă cum ar putea această nouă versiune a lui Dan Marian să schimbe datele problemei și să justifice atitudinea sa golănească. Chestionat în această privință, Dan Marian a adoptat poziția clasică a politicianului român prins în offside: este hărțuit, este o conspirație, etc.

În fapt, lucrurile sunt extrem de clare: Dan Marian este vicepreședintele CJ Vaslui și a amenințat jurnaliștii cotidianului Vremea Nouă. Acești jurnaliști au nu doar dreptul dar și obligația de a prezenta cititorilor faptele politicienilor, bune sau rele. Jignirile și amenințările repetate ale acestui domn politician la adresa ziariștilor nu reprezintă o noutate. Singurul aspect inedit, este că, de această dată, Dan Marian a venit și cu o minciună gogonată. Pentru a nu exista niciun dubiu asupra celor petrecute redăm și declarația colegului nostru, Flavius Ghiorghieș, cel despre care Dan Marian a declarat că nu este jurnalist, ci un adversar politic, director la CA al unei mari companii:

“Se pare că cazul lui Dan Marian, se aplică proverbul «lupul își schimbă partidul, dar năravul ba!»“

“Am decis să filmez acel moment pentru că lângă Dan Marian se afla martorul lui, iar mie mi s-a părut că vicepreședintele CJ Vaslui îi dădea indicații cu privire la ce să declare în timpul procesului. Nu aș fi filmat, însă Dan Marian a procedat la fel toți martorii pe care i-a adus la proces. Am zis că de data asta să am și o dovadă cum sunt acești martori instruiți înainte să ajungă în fața judecătorului. De altfel, filmulețul a fost făcut înainte de a intra în sala de judecată și nici prin cap nu mi-a trecut că vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui poate avea o astfel de reacție golănească. Dincolo de acest aspect, constat că Dan Marian minte cu nerușinare, spunând că filmulețul a fost făcut de Lucian Timofticiuc. Culmea, directorul ziarului Vremea Nouă nici măcar nu a fost prezent la proces, iar acest lucru poate fi demonstrat foarte ușor, fie cu ajutorul camerelor de supraveghere plasate pe holul Judecătoriei, fie prin încheierea de ședință, în care judecătorul a consemnat absența colegului nostru. Am crezut că vicepreședintele CJ Vaslui a învățat ceva din incidentul de acum un an, când m-a înjurat ca la ușa cortului pentru că mi-am permis să scriu despre amenzile pe care le primea fiul său. Se pare că cazul lui Dan Marian, se aplică proverbul «lupul își schimbă partidul, dar năravul ba!»“ – Flavius Ghiorghieș.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

 1. Nimeni nu il iubeste pe popa marlan absolut , betiv , bolnav mintal , daca ar vorbi personalul din chirurgie si sala de operatie sa se afle cati morti exista nu ar mai guita psihopatul asta decat dupa multi ani de puscarie si ridicarea dreptului de libera practica!!!

 2. ÎN TRAFIC PENTRU ACEST GEST IEI AMENDĂ. EL CE P…..A M…A SE JUSTIFICĂ. UN NIMENI NIMENI NIMENI. TREBUIE SĂ NE UNIM DRAGI CONCETEȚENI AI JUDEȚULUI VASLUI ȘI SĂ NE ORIENTĂM CĂTRE UN PARTID NOU FĂRĂ RĂDĂCINI CORUPTE. EU UNUL M-AM SĂTURAT. MERG PE NOUL PARTID ÎNFIINȚAT
  COD.** CINSTE ONOARE DEMNITATE**

 3. O JIGODIE. I-A DAT CLANȚĂ INCLUSIV VARULUI SĂU FOST PREFECT. DIN CAUZA LUI A FĂCUT PUȘCĂRIE VĂRUL. DIN PARTEA MEA MULTĂ M……..E. ESTE O JIGODIE. UN OM DE NIMIC. CU CE PARTID ESTE LA PUTERE ACOLO VRE ȘI EL. CÂ DE PROȘTI NE CRED?

 4. Ce s-a schimbat de Anonim?in spital medicamente tot nu sunt ,Ciupilan tot duce lumea cu preșul ,Buzatu e la pușcărie dar PSD-ul tot javre are ,ia zi ce s-a schimbat?Ce instituții competente să ia la puricat ,pe cine și pentru ce?

 5. Nu ne omoara faptele pe niciunul in mod deosebit ,asta e realitatea ,pe unii îi caracterizează pt ei înșiși ,pe alții nici pentru ei înșiși că nu au cu ce ….

 6. Sa numesti pe popa vasile politician este exsgerat spre ridicol. Este un amarat care da cu limba in curul alor mari din psd apoi pe afisul pe care il lipeste pt a mirosi a psd..atat! Cu atat s-a remarcat cand lipea afise si impartea fluturasi cu votati psd din masina lui de pe care curgeau tablele.intre timp lucrurile s-au schimbat si poate vede si o institutie competenta care sa il ia la puricat.

 7. Flamanzi după putere ,iată prietenii lui Ciupilan ,asta ,Popa ,uitati-va ce calități umane ,civilizate au …ăștia reprezintă interesele cetățenilor din acest județ.

 8. Mărlănoi de Vaslui autentic ,derbedeu ,borfaș ……dar nu este el vinovat ……cei care l-au votat și l-au făcut mare săf .Pușcăria este singurul tratatament eficient pt.aceste lichele corupte , hoațe și perverse ! Vinovați sunt votanții 1 000.0000% punct !

 9. Cat tupeu nesimțit are mârlanul asta ,de fapt toți din Vaslui care s-au băgat în mocirla asta …sunt la fel ,lacomi ,tupeiști ,mârlani ,niste sărăntoci care se vor bogati,uitați cine conduce Vasluiul ,de alde ăștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.