11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

„Pentru mine, acasã e locul unde am cele mai dragi amintiri, e Vaslui”

- Advertisement -

Un altfel de interviu cu Marius Arcãleanu

L-am rugat pe Marius Arcãleanu, candidatul PDL la Primãria Vaslui sã ne acorde un interviu non-conformist. Tânãrul candidat PDL a acceptat sã discute cu noi pe diverse teme, unele care tin mai mult de latura sentimentalã a celui care vrea sã ajungã primar în Vaslui. Noi am trimis întrebãrile si iatã ce rãspunsuri am primit.

Rep: Politicienii au hobby-uri? Mie mi se pare cã singura lor pasiune e sã colectioneze functii…

Marius Arcãleanu: Cred cã pentru politicieni primul lor hobby ar trebui sã fie sã colectioneze voturi si nu functii numite. Voturile se obtin prin muncã si prin proiecte concrete fãcute în interesul cetãtenilor. Pot spune cã în campania electoralã acesta este obiectivul meu: sã câstig încrederea cetãtenilor. Doar asa putem sã construim o echipã frumoasã si puternicã la primãrie pentru a dezvolta orasul Vaslui împreunã. Dar sã stiti cã mai am un hobby si cã existã desigur o viatã si în afara politicii. Îmi place foarte mult fotbalul! Vasluienii stiu de ce !

Rep: Ce atribute vã caracterizeazã?

Marius Arcãleanu: Hotãrârea, perseverenta, corectitudinea si franchetea .

Rep: Care este cel mai dificil lucru într-o campanie electoralã?

Marius Arcãleanu: Este foarte dificil ca mesajul meu sã ajungã la toti cetãtenii. Îmi doresc sã discut deschis cu ei, sã le prezint argumentat proiectele si cum pot fi ele realizate. O sã spuneti cã sunt multe canale de comunicare. Da, asa este, dar nimic nu se comparã cu o discutie fatã în fatã. De aceea mi-am propus ca în aceastã campanie sã fiu mereu lângã cetãteni si sã discut cu cât mai multi vasluieni.

Rep: Ce înseamnã „acasa” pentru dvs.?

Marius Arcãleanu: Acasã pentru mine înseamnã acolo unde m-am nãscut, unde am copilãrit. Acasã pentru mine e acolo unde am cele mai multe amintiri si unde sunt persoanele dragi mie, adicã familia mea. Acasã e acolo unde am învãtat, unde lucrez. Acasã e locul unde sunt cel mai fericit. Pentru mine acasã e în Vaslui. Pentru cã aici m-am nãscut, am crescut si tot aici mi-am întemeiat o familie si aici am cei mai multi prieteni.

Rep: Stiu cã sloganul dvs. de campanie este ” Avem echipa cea mai tare”. La ce vã gânditi când spuneti asta?

Marius Arcãleanu: Sunt om de echipã si cred cã acolo unde oamenii îsi unesc fortele pentru a face ceva bun au mari sanse de reusitã. Pentru mine echipa înseamnã în primul rând cetãtenii din Vaslui. Cu ei vreau sã fac echipã. Cred cã succesul este un sport de echipã! În al doilea rând când spun „Avem echipa cea mai tare!” mã refer la echipa propusã pentru Consiliul Local. Puteti sã comparati lista PDL cu listele de la celãlalte partide si dupã aceea sã-mi spuneti dacã am sau nu dreptate.

Rep: Dacã ar fi sã numiti o persoanã din Vaslui pe care o admirati, care ar fi acea persoanã?

Marius Arcãleanu: Cu sigurantã, Adrian Porumboiu. A fãcut din echipa FC Vaslui un brand care a adus notorietate orasului nostru, atât în România, cât si în strãinãtate. În plus, afacerile pe care dumnealui le-a dezvoltat aici aduc beneficii financiare importante comunitãtii. Dacã am avea mai multi oameni ca el, ar fi mai simplu sã dezvoltãm acest oras si sã creãm o comunitate solidã.

Rep: La final, vã rog sã adresati un gând vasluienilor pentru perioada urmãtoare.

Marius Arcãleanu: As vrea sã le insuflu putin optimism. Stiu cã se fac promisiuni de tot felul, foarte multe din ele fãrã acoperire. Eu le-as transmite cã împreunã putem face ca viata noastrã sã fie mai bunã. Eu, împreunã cu echipa de consilieri locali ca administratori ai orasului si dumnealor în calitate de cetãteni responsabili, avem toate sansele sã facem o diferentã lucrând în echipã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

141 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.