25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Pepe, prima reacție după ce Yasmine Ody a născut un băiat: „Așa-i frumos”

Pepe a devenit tătic, pentru a treia oară, în urmă cu două zile, însă artistul s-a abținut de la comentarii. Iubita sa, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiat sănătos, care a primit nota zece din partea medicilor, iar cântărețul se mândrește deja cu băiatul lui.

Pepe a realizat, pentru a marca nașterea fiului său, un concert online, pe data de 8 iunie, pe canalul lui de YouTube. Trei ore a ținut petrecerea virtuală la care artistul l-a avut invitat chiar și pe Vali Vijelie, iar fericirea și voia bună au fost la ele acasă, căci artistul este, mai nou, și tată de băiat.

 În perioada pandemiei, el a început o serie de podcasturi ce au la bază muzica și iată că în doar câțiva ani comunitatea sa virtuală i-a devenit ca o a doua familie. De ce spunem asta? Ei bine, artistul a împărtășit vestea cea mare cu internauții care l-au urmărit seara trecută și chiar le-a arătat o serie de fotografii cu băiatul lui, de la maternitate.

Pepe, primele declarații după ce Yasmine Ody a născut

Totuși, artistul a refuzat cu vehemență să publice imagini cu fiul său născut în urmă cu doar două zile și a mărturisit că își dorește să păstreze bucuria, cel puțin pentru moment, în sânul familiei. Familie în care a fost inclusă, bineînțeles, și comunitatea sa din mediul virtual…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pepe-prima-reactie-dupa-ce-yasmine-ody-a-nascut-637873.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here