spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Percheziții cu final neașteptat într-un centru comercial din București: Produse contrafăcute ascunse în pereți falși

- Advertisement -

Descoperire halucinantă făcută de polițiștii din Capitală, într-un centru comercial din Sectorul 4. În timpul perchezițiilor, au găsit produse contrafăcute ascunse după un perete fals. Oamenii legii și-au dat seama de modul de operare al comercianților după ce au intrat în magazin și s-au trezit într-un spațiu mult mai îngust decât părea din exterior.

Potrivit informațiilor Digi24, în timpul perchezițiilor, unul dintre vânzători a încercat să se ascundă și s-a încuiat într-un magazin, însă a deschis de bunăvoie atunci când polițiștii au vrut să spargă ușa. Polițiștii au observat că magazinul era mai scurt în lungime în interior decât în exterior. Astfel, polițiștii au descoperit marfă ascunsă în pereți falși. Poliţiştii bucureşteni efectuează, duminică, 88 de percheziţii în incinta unui complex comercial, într-un dosar care vizează vânzarea de produse contrafăcute. „Astăzi, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) desfăşoară o acţiune într-un complex comercial, pe linia combaterii comercializării de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice ori similare”, informează un comunicat al DGPMB transmis.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/video-perchezitii-cu-final-neasteptat-intr-un-centru-comercial-din-bucuresti-produse-contrafacute-ascunse-in-pereti-falsi-2180509

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.