Percheziții în această dimineață la Iași! Mascații au intrat în mai multe locații! Este vorba despre infracțiuni economice

Percheziții în această dimineață la Iași, în zona Ciurea – Grajduri, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracțiuni economice.

Dosarul este instrumentat de polițiști din alt județ, polițiștii din Iași acordând sprijin pentru punerea în aplicare a dosarului.

Percheziţii de amploare la Iaşi! Ofiţerii de la BCCO au descins în mai multe locaţii alături de mascaţi!

Pe 22 septembrie 2020, au avut loc descinderi în forţă la Iaşi. Ofiţerii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat percheziţii în mai multe locaţii, împreună cu mascaţii.

Operaţiunea de amploare a fost efectuată de poliţiştii de la BCCO sub coordonarea procurorilor DIICOT Iaşi.

74 de descinderi într-un dosar de contrabandă cu țigări, trafic de droguri și înselăciune

Astăzi, 22 septembrie 2020, Poliția Română efectuează nu mai puțin de 74 de percheziții domiciliare pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări, trafic de droguri și înșelăciune. …https://www.bzi.ro/perchezitii-in-aceasta-dimineata-la-iasi-mascatii-au-intrat-in-mai-multe-locatii-este-vorba-despre-infractiuni-economice-exclusiv-4039128?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ