spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Percheziţii la braconierii din Neamţ suspectați că foloseau păsări de pradă, laţuri, ogari şi arcuri

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Pe data de 19 mai 2023, cadrele Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în comuna Ceahlău, localitate situată la poalele munților cu acelaşi nume.

Descinderile au vizat trei persoane, cu vârste între 36 şi 55 de ani, care sunt suspectate de braconaj cinegetic. Au fost identificate mai multe tipuri de carne şi blană de vânat, o armă cu aer comprimat supusă autorizării, deţinută ilegal, două cartuşe confecţionate artizanal, muniţie şi diferite dispozitive pentru braconaj.

„Poliţiştii desfăşoară activităţi procedurale, într-un dosar penal, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de practicare a vânătorii cu laţuri, ogari sau metişi de ogari, accesul în fondurile cinegetice sau practicarea vânătorii cu capcane neautorizate, păsări de pradă şi arcuri şi uzul de armă fără drept“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/perchezitii-la-braconierii-din-neamt-suspectati-ca-2268657.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.