spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Percheziții la Murgeni, Zorleni și Bârlad! Zeci de polițiști și mascați pun în aplicare 19 mandate! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -
INCREDIBIL… Percheziție cu rezultate și la Bârlad, la „palatul” bulibașei din oraș! Au fost găsiți încă patru infractori etnici la Murgeni și Simila!

ÎNCEPE CURĂȚENIA… Percheziții multe ieri, pe 31 august a.c., făcute de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad! S-au efectuat 19 percheziții domiciliare, la adrese din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad. În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe corpuri tăietor – înțepătoare, spray-uri cu conținut iritant – lacrimogen și o armă scurtă de tip pistol, cu potențial letal, însoțită de 7 cartușe. Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, trei domiciliați în orașul Murgeni și unul din municipiul Bârlad, au fost ridicați în urma perchezițiilor și reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 1 seprembrie, să fie duși la Parchetul din Bârlad, pentru a fi audiați, urmând a se stabili măsurile legale ce vor fi luate. Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unor dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, întocmite ca urmare a unor conflicte între mai multe persoane, care au avut loc în perioada 21-22 august a.c.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au pus ieri dimineață în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad. La Bârlad, percheziția a avut loc la „palatul” bulibașei din localitate. În cauzele penale în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul luptătorilor serviciilor pentru acțiuni speciale Vaslui și Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și ai Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău Alexandru cel Bun. Perchezițiile sunt efectuate în localitățile Simila și Murgeni, acolo unde sunt instituite și zone speciale de siguranță publică.

Ce-au găsit la percheziții: cuțite la greu, spray-uri lacrimogene, o armă letală și cartușe!

În urma perchezițiilor efectuate ieri, 31 august a.c., au fost descoperite și ridicate mai multe corpuri tăietor – înțepătoare, spray-uri cu conținut iritant-lacrimogen și o armă scurtă de tip pistol, cu potențial letal, însoțită de 7 cartușe. „Față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, trei domiciliați în orașul Murgeni și unul din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive:, a precizat inspectorul principal de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Bârlad.

Vă reamintim că în cauzele penale în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate. Perchezițiile au fost efectuate în localitățile Simila și Murgeni, acolo unde sunt instituite pentru 15 zile zone speciale de siguranță publică. Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unor dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, întocmite ca urmare a unor conflicte între mai multe persoane, care au avut loc în 21-22 august a.c.

CITIȚI AICI: 18 inculpați din Murgeni, Simila și Bârlad sunt reținuți și prezentați la Parchetul Bârlad pentru măsuri preventive! (FOTO, VIDEO)

CITIȚI AICI: 13 dintre scandalagiii opriți de mascați cu pistolul, arestați preventiv

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.