Percheziții la RAR Vaslui. Acțiunea este coordonată de DNA (FOTO)

În cursul acestei dimineți, polițiștii și procurorii Anticorupție au descins la Registrul Auto Român (RAR) – filiala Vaslui și fac percheziții. Potrivit unor surse, se fac cercetări privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și constituire de grup infracțional organizat. Mai exact, anchetatorii cercetează modul în care unele mașini au obținut inspecția tehnică periodică fără a se prezenta în stațiile RAR. Perchezițiile se desfășoară în mai multe județe din Moldova: Galați, Bacău, Iași. Zeci de suspecți sunt audiați. Vom reveni cu amănunte.

 
7 COMENTARII

  1. Unde stiti voi ca se dă șpagă? Poate în la alții dar la noi niciodată, funcțiile se ocupă cu concursuri corecte, politicul nu are nicio legătură cu astea, iar cei din astfel de funcții sunt corecți nu mai au nimic pe lângă trăiesc doar din salariu de bugetar.

  2. Evident ca s-a dat multa spaga la RAR Vaslui. E suficient sa te uiti cateva minute la ce masini circula prin oras ca sa-ti dai seama ca unele vehicule circula doar fiindca proprietarii lor au dat spaga. Unele dintre ele sunt chiar fumigene pe 4 roti.

LĂSAȚI UN MESAJ