spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Percheziții la traficanții care vând droguri în centrul Bucureștiului. O doză de „Zombie” costă cât un sendviș

- Advertisement -

Procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată au făcut mai multe percheziții în București și Ilfov și au dus peste 20 de persoane la audieri într-un dosar de de trafic de droguri. Potrivit procurorilor, traficanții vindeau pe în centrul Bucureștiului substanțe psihoactive cunoscute printre consumatori sub numele de drogul „Zombie”, cu prețul de 10 lei pentru o doză.

Perchezițiile procurorilor și polițiștilor au avut loc miercuri în București și pe raza județului Ilfov, unde au fost controlate zece imobile, într-un dosar privind „săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive”, potrivit unui comunicat DNA. Procurorii arată că, Procurorii arată că, „pe parcursul anului 2023, mai mulți suspecți au vândut în mod repetat diferite cantități de substanțe psihoactive (Alpha-PHiP substanță psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu prețul de aproximativ 10 lei pentru o doză. Interacțiunile între dealeri și consumatori au avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul municipiului București”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/perchezitii-la-traficantii-care-vand-droguri-in-centrul-bucurestiului-o-doza-de-zombie-costa-cat-un-sendvis-2530569

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.