7.5 C
Vaslui
21-mart.-2023

„Performantã la înãltime”, pentru gimnastele Bârladului (FOTO)

- Advertisement -

FINANTARE PENTRU PERFORMANTÃ…Asociatia Judeteanã de Gimnasticã Vaslui implementeazã în perioada 1 iulie – 15 octombrie a.c., proiectul „Performantã la înãltime”, finantat prin programul judetean pentru finantarea nerambursabilã a activitãtilor nonprofit de interes local pentru anul 2022, domeniul sport de performantã. Valoarea totalã a proiectului este de 23.870 de lei. Valoarea finantãrii acordate de finantator este de 21.393 lei. Valoarea contributiei beneficiarului este 2.377 lei. Activitãti principale sunt cuprinse în:

  1. Promovarea proiectului în cadrul a trei evenimente;
  2. Achizitionarea unei bare fixe cu înãltime reglabilã si exersarea elementelor impuse, activitate la care vor participa un numãr de 35 persoane, 30 sportive si 5 antrenori;
  3. Pregãtire centralizatã la mare cu un numãr de 17 persoane, dintre care 15 sportive si 2 antrenori;

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea aptitudinilor specifice gimnasticii de performantã, iar dintre obiectivele specifice amintim: realizarea unui program de pregãtire specificã care sã dezvolte forta specificã paralelelor, în cadrul unui stagiu de pregãtire centralizatã si dezvoltarea coeziunii de grup.

<<Suntem foarte bucurosi cã am reusit sã obtinem aceastã finantare care reprezintã un pas înainte pentru gimnastica bârlãdeanã. Bara pe care o vom achizitiona este foarte importantã pentru noi, atât în pregãtirea metodicã si tehnicã zilnicã, cât si pentru pregãtirea competitionalã, pentru cã începând de anul acesta Federatia Românã de Gimnasticã a introdus ca probã competitionalã exercitiul impus pe barã fix, iar sala noastrã nu era dotatã cu un astfel de aparat competitional. Acest aparat va putea fi utilizat de toate sportivele care calcã pragul sãlii de gimnasticã „Andreea Rãducan”. Stagiul de pregãtire centralizatã, este de asemenea important pentru sportivele noastre. Va fi un bun prilej pentru întãrirea coeziunii de grup, pentru refacerea capacitãtii de efort dupã o perioadã lungã competitionalã, dar si pentru întãrirea stãrii de sãnãtate având în vedere cã vom îmbina armonios factorii de cãlire naturalã a organismului cu antrenamentele sportive. Mentionãm cã sportivele care beneficiazã de acest stagiu de pregãtire centralizatã sunt multimedaliate la Campionatele Nationale de anul acest”, a precizat Ana Maria Iordache, initiatoarea si coordonatoarea proiectului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.