Pericol de explozie la ieșirea de pe Autostrada A1: O cisternă încărcată cu benzină s-a răsturnat. Traficul este oprit

O cisternă încărcată cu benzină s-a răsturnat, joi dimineața, pe Dn 7, la ieșirea de pe Autostrada A1, la intrarea în comuna argeșeană Bascov. Traficul spre Râmnicu Vâlcea este blocat, anunță Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române pe DN7, ieșirea de pe A1, la intrarea în comuna Bascov (str. Serelor), județul Argeș, sensul către Râmnicu Vâlcea, într-o curbă periculoasă, o cisternă încărcată cu carburant a intrat în coliziune cu un parapet și s-a răsturnat pe carosabil.

Scurgerile de combustibil au fost oprite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, circulația fiind deviată pe la nodurile rutiere de la kilometrii 106 și 105.

Pompierii ISU Argeș intervin cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de descarcerare, cu autospeciala CBRN și o ambulanță SMURD.

Cisterna era încărcată cu benzină și s-a răsturnat pe partea dreaptă, potrivit potrivit forțelor de intervenție. ….https://www.stiripesurse.ro/pericol-de-explozie-la-iesirea-de-pe-autostrada-a1-o-cisterna-incarcata-cu-benzina-s-a-rasturnat-traficul-este-oprit_1476185.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ