spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

UPDATE: Pericol de explozie la Valea Grecului: o autocisternă cu 26 tone de motorină, răsturnată pe DE 581, în urma unui accident rutier (VIDEO, FOTO)

- Advertisement -

UPDATE: Accident rutier cu implicarea unui autovehicul care transporta mărfuri periculoase pe DE 581, DN 24B, km 37, în afara localității Valea Grecului, comuna  Duda Epureni. O cisternă încărcată cu motorină, înmatriculată în Republica Moldova, s-a răsturnat în afara drumului. Din informațiile  avute de la martorii din zonă, TIR-ul  s-a dat de trei  ori peste cap. Sunt scurgeri de combustibil pe carosabil. ISU Vaslui este la fața locului.

”În accident este implicată o autocisternă încărcată cu 26 tone motorină. În autovehicul se afla doar conducătorul auto. Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului. Autocisterna (înmatriculată în Republica Moldova) este răsturnată pe o parte, în afara carosabilului și nu prezintă fisuri, însă există scurgeri de combustibil pe la capacul de alimentare al primului compartiment.  Până la sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto s-a autoevacuat. șoferul a fost evaluat medical, a primit sprijin medical în ambulanța SMURD, șI a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși. Pompierii militari asigură măsuri PSI și intervin pentru oprirea scurgerilor de carburant de la capacul unuia dintre cele cinci compartimente”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Șoferul nu a suferit leziuni. Traficul va fi blocat pentru îndepărtarea carburantului de pe partea carosabilă.

RISC… O autocisternă încărcată cu motorină, pe fondul neadaptării vitezei la conduțiile de drum, s-a răstunat pe DE 581, pe raza localității Valea Grecului. Combustibilul a început să se scurgă din vehicul, spun pompierii, care acționează pentru a ține situația sub control. Șoferul care conducea autocisterna a fost transportat la Spitalul Huși. 

„Secția de pompieri Huși intervine cu cinci autospeciale, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurare de măsuri PSI,  asigurarea zonei, evaluare și acordare prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DE 581 (DN 24B), în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni. În accident este implicată o autocisternă încărcată cu 26 tone motorină. În autovehicul se afla doar conducătorul auto.

Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului. Autocisterna (înmatriculată în Republica Moldova) este răsturnată pe o parte, în afara carosabilului și nu prezintă fisuri, însă există scurgeri de combustibil pe la capacul de alimentare al primului compartiment.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto s-a autoevacuat. Șoferul a fost evaluat medical, a primit sprijin medical în ambulanța SMURD, iar în acest moment este transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși.

Pompierii militari asigură măsuri PSI și intervin pentru oprirea scurgerilor de carburant de la capacul unuia dintre cele cinci compartimente. Acțiunea este în desfășurare”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Pe aceste bombe pe roți nu le oprește și nu le controlează nimeni . Politia , RAR-ul , ISCTR-ul sunt pentru restul pulimii , nu pentru acești “regi ai șoselelor “ . Bănuiesc că ordinele sunt de sus pentru a nu-i deranja , pentru ca altfel nu-mi explic de ce la câteva săptămâni o cisternă e cu roațile în sus fără a se impune un control riguros , verificarea timpilor de condus , magneții , tahograful .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.