spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

Pericol public: un individ bãut flutura un cutit si ameninta cã face prãpãd, la un bar din Bârlad! (VIDEO, FOTO)

- Advertisement -

DE NECREZUT… Putin a lipsit pânã la o tragedie în zona Gãrii din Bârlad. La un bar din zonã, un individ periculos, Romila Gheorghitã, a venit beat si a fãcut-o pe interlopul! Fluturând un cutit cu care spunea cã va face „prãpãd”, l-a amenintat atât pe patronul barului cât si pe un angajat care era de serviciu. Patronul a sunat la 112, solicitând la Politia Bârlad ajutor. A venit o patrulã cu doi politisti, care au depistat o persoanã de sex masculin ce amenintase oamenii din jur cu un obiect periculos cu lamã. Dar nu a fost gãsit obiectul asupra lui. A doua zi, pe 1 decembrie, a venit din nou pe la ora 17.00, fluturând acelasi cutit cu o lamã de 18 cm, asupra angajatei, spunând cã îl asteaptã si pe patron. În urma apelului la 112, au venit doi politisti si doi jandarmi, care l-au depistat pe Romila Gheorghitã, ce avea cutitul asupra sa si devenise agresiv. Individul a fost ridicat si dus la sediul Politiei Bârlad, unde s-a ales cu douã dosare penale, apoi a fost lãsat liber.

Patronul barului din zona CFR Bârlad a precizat cã Romila Gheorghitã face probleme pe la toate barurile si magazinele din zonã, ba chiar din tot orasul, unde a terorizat pe toatã lumea cu furatul. Însã, desi politia vine mereu când individul se „dezlãntuie”, oamenii legii nu îl încãtuseazã, fiind trims înapoi … pe stradã. Oamenii de afaceri din zona CFR Bârlad spun cã Romila Gheorghitã este un individ periculos, care terorizeazã toti patroni din Bârlad, nu numai din zona Gãrii! La un magazin foarte cunoscut , fatã în fatã cu Statia CFR Bârlad, este afisatã chiar si o pozã cu „marele interlop” Romila Gheorghitã, sub care scrie „Feriti-vã de acest individ! Interzis în Magazin! Individul are peste 30 de ani, iar în ultimii ani se spune cã ar fi fãcut zece ani de puscãrie în Italia unde ar fi fost închis pentru o crimã. Este boschetar sadea, desi se pare cã ar avea o garsonierã la IRB. De mai bine de douã sãptãmâni îl amenintã pe omul de afaceri Victor B., care are un bar si care, exasperat de groaznica atitudine a lui Romila Gheorghitã, a contactat ziarul Vremea Nouã.

„A venit la noi la bar numitul Romila Gheorghitã, venit din Italia de ceva timp! Acesta nu are casã, nu are masã, are însã cutit! A furat de la toate magazinele din zona Gãrii si mai stiu eu pe unde! El din asta trãieste! Pe unde intrã, el furã! De drogat se drogheazã, îl stie toatã politia, însã nimeni nu-i face nimic! Eu i-am pus interdictie, si barurile de alãturi i-au dat interdictie, magazinele toate din zonã… Au ajus oamenii rãi din Bârlad, alde Dura, Negrilã, sã se plângã cã nu mai scapã de el! Îmi spun mereu sã nu mã dau la el cã îmi face o gaurã-n burtã! Fetele de la bar de la mine si de la alte baruri din zonã, tremurã de fricã, cã vine Romila cu cutitul în mânã mereu si amenintã! «Uite asa te tai, uite asa!», aratã si gesticuleazã de înspãimântã pe toti, iar politia nu-i face nimic! Eu l-am dus la politie, l-am predat si în jumãtate de orã era înapoi! Nu se poate asa ceva!”, ne-a spus omul de afaceri Viorel B. din Bârlad! Mai mult, se vede la un alt magazin din zona Gãrii Bârlad, afisat pe geamul de la intrare, poza lui Romila Gheorghitã, la furat, fãcutã cu camera de supraveghere, în care se vede clar cum furã „interlopul” cutitar! Mai mult, ziarul Vremea Nouã a primit de la Viorel B. un filmulet de pe 30 noiembrie, în care Romila Gheorghitã, beat mort, scoate cutitul si amenintã!

„Eu acu’ am iesit cu smecherii! Ia zi mã, dacã tu esti smecher!”, comenta „interlopul” Romila cu cutitul în mânã, amenintãtor! „Ia zi mã, cã tu esti smecher, cã eu sunt fraier, sunt boschetar”, mai bâiguia Romila, fluturând cutitul de zor!

Politistii bârlãdeni i-au fãcut douã dosare penale în care fac cercetãri privind reclamatiile fãcute de oamenii de afaceri din zonele în care îsi desfãsoarã „activitatea” de hot si „interlop” Romila Gheorghitã. Dar de fãcut ceva concret, încã nu! Probabil se asteaptã ca „interlopul” cu cutitul sã facã o crimã, care sã fie un „lucru” concret, pentru a-l bãga ori la arest, ori la „casa de nebuni”!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU