spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Pericol și inconștiență: minor la volan cu surori mici în mașină!

- Advertisement -
ȘOFERI INCONȘTIENȚI… Pe șoselele județului, șoferi cu sau fără permis auto încalcă legile circulației fără încetare!

ILEGALITĂȚI… Surpriză pentru polițiștii vasluieni care au făcut controale în trafic! Aceștia au depistat la volanul unui autoturism, un minor de 17 ani. Mai mult, în autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, două minore de 11, respectiv 5 ani, surorile acestuia. Băiatul a luat mașina tatălui fără permisiunea acestuia. Oamenii legii au depistat și alți bizoni în trafic: șoferi fără permis auto, dar la volan și, evident că nu au lipsit bețivanii la volan!

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare. Astfel, sâmbătă, 4 septembrie a.c., ora 20:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Bârlad, aflați pe un drum public din municipiul Bârlad, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 27 de ani, din comuna Vinderei, județul Vaslui. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. “Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Minor inconștient la volan, cu surorile mai mici în mașină!

PERICOL… Duminică, 5 septembrie a.c., ora 11:05, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești, aflați pe drumul comunal DC 124, în comuna Băcești, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de către un minor de 17 ani, din comuna Băcești. În autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, două minore de 11, respectiv 5 ani, surori ale persoanei depistate. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul familiei ar fi fost luat din fața locuinței, fără știrea tatălui său.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul în scop de folosință”., a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Doi bețivani la volan pe drumurile din Huși, fără a avea permis auto!

Ieri, 6 septembrie a.c., la orele 03:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși aflați pe Calea Basarabiei din municipiul Huși, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 25 de ani, din comuna Duda-Epureni, județul Vaslui, și un altul, la orele 3.05, în același loc, pe Calea Basarabiei. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că șoferul primului autorurism oprit nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și „surprizele” din trafic nu s-au oprit aici, ci au apărut și la cea de-a doua mașină, reținută la ora 03:05 de polițiști pe Calea Basarabiei din municipiul Huși. La controlul autoturismului înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 20 de ani, din comuna Tătărăni, oamenii legii au constatat că nici acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor doi șoferi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”., a mai precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.