Periplu al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, prin nordul județului: La Băcești bate vântul schimbării, redeschiderea spitalului din Negrești, printre prioritățile lui Petru Cristinel Rusu

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, împreună cu echipa Partidului Național Liberal la Consiliul Județean Vaslui au vizitat sâmbătă dimineață comuna Băcești și orașul Negrești, pentru a discuta cu oamenii despre problemele cu care se confruntă. În comuna Băcești, Nelu Tătaru a fost abordat de un cuplu de tineri care tocmai s-a întors din străinătate, cu gândul de a-și face un viitor la ei în sat. Aceștia dispun de tot ce e necesar pentru a-și construi o casă și a-și porni o mică afacere, însă s-au plâns că infrastructura a rămas încremenită în timp, așa cum era și în urmă cu 12 ani, când au fost nevoiți să plece peste graniță. “Fiecare comunitate ne știm nevoile, ne știm necazurile, iar în acest sens odată la patru ani alegem pe cineva care credem că poate să ne conducă. Vreme de cinci mandate, dumneavoastră, cei din Băcești, ați ales pe cineva despre care ați crezut că poate să vă conducă. Mergând pe drumurile din comună am constatat că acea persoană poate o fi condus, dar altceva, nu primăria Băcești. Noi suntem singurii care ne putem dezmorți din această stare. Trebuie să încercăm să ne dezmorțim, să avem curaj să ne dezmorțim și să ne menținem dezmorțiți. Pe 27 septembrie sunteți singuri în cabina de vot. Cred că a venit timpul să încercăm cu toții o schimbare, dacă nu pentru noi, măcar pentru copiii noștri” le-a transmis ministrul Nelu Tătaru celor prezenți la întâlnirea din comuna Băcești, acolo unde localnicii au șansa ca pe data de 27 septembrie să-și aleagă la conducerea primăriei un gospodar care confirmă zicala “omul sfințește locul”. ~n anii în care a condus Centrul Medico-Social din comună, Ion Brișcaru a demonstrat că știe să facă treabă, că e genul de om care se zbate și bate pe la toate ușile instituțiilor județene și guvernamentale pentru a atrage fonduri și a pune în practică proiecte de dezvoltare.

Vizită la spitalul din Negrești  

După vizita de la Băcești, delegația Partidului Național Liberal s-a oprit la spitalul din Negrești, acolo unde ministrul Nelu Tătaru și Petru Cristinel Rusu, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Negrești, și-au luat angajamentul în fața oamenilor că vor face tot ce le stă în putință pentru a redeschide unitatea sanitară. Iar prezența ministrului Nelu Tătaru în Guvernul Românei este o garanție că acest obiectiv se poate realiza.

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE SC VREMEA NOUÃ SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ