spot_imgspot_img
7.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

“Perla” Grădinii Publice din Bârlad, în paragină: copiii dau spectacole în condiții mizere!

- Advertisement -
INFECT… Copilașii care dau serbări pe scena Teatrului de Vară din Bârlad o fac pe o scenă ai cărei pereți sunt plini de graffiti de prost gust, cu numele unor “iubiți”

INCREDIBIL… ”Perla” Grădinii Publice din Bârlad, până în urmă cu mulți a ani, Teatrul de Vară a ajuns în paragină, imaginea fiind una cu adevărat dezolantă. Greu de crezut, dar aici încă se mai țin spectacole, iar copilașii care dau acolo serbări, o fac pe o scenă ai cărei pereți sunt plini de graffiti de prost gust, cu numele “iubiților” : Eduțu, Love și alte “scrieri” pe care le puteți citi din fotografia făcută duminică, la serbarea unor micuți! Mizeria de pe scenă nu are ce căuta acolo, dar cine să vadă? Cine de la Primărie mai trece și pe la Teatrul de Vară?? O întrebare pentru primarul Boroș, la care așteptăm răspuns … prin corespondență pe Facebook: Dumneavoastră ați mai trecut pe la acest punct de atracție al Grădinii Publice? V-ați mai arătat vestuța verde pe acolo? Cât poate fi de “scump” să dea niște omuleți de la 416 cu bidineaua, ca să astupe mizeriile de graffiti?

De văzut, a avut cine să o facă. Bârlădenii, care au fost duminică la serbare cu copiii și s-au crucit când au văzut pereții mizerabili ai scenei! Au făcut poze copiilor în timpul spectacolului și… se vede urât tare! Au trimis fotografii cu micuții lor pe scenă și la unele rude, care le-au primit, au luat atitudine și ne-au trimis la redacție un semnal:

“Bună ziua! Eu sunt plecată de 40 de ani din Bârlad, dar urmăresc cu mare interes și mă bucur sau întristez pentru orașul meu de câte ori citesc știrile. Ieri (luni – n.r.) mi-a trimis o prietenă o poză din Grădină Publică cu Teatrul de vară unde se desfășura o serbare probabil și m-a șocat pur și simplu cum arată scena, plină de grafitti. Inițial m-am gândit că mulțimea aceea de spectatori, părinți probabil, putea, dacă se mobilizau, să vopsească PVC-ul din spatele scenei, sau măcar o pânză să fi pus să acopere mâzgâlelile acelea. Dar apoi m-am gândit că ține de îndatoririle Primăriei. Primăria este responsabilă de întreținerea spațiilor publice. Mai mare rușinea cum nimeni nu ia nicio atitudine și parcă sunt toți orbi la mizeria din jur. Mă gândesc la puterea presei și că dumneavoastră puteți să-i atenționați și determinați pe cei din Primărie să-și facă datoria”, este semnalul primit la redacție. Acum nu știm dacă și impresionează pe cineva din Primăria Bârlad, care a ajuns o “fortăreață” cu paznici la uși închise. Dar ne gândim că tot și-a înființat primarul Dumitru Boroș o rubrică săptămânală pe pagina sa de Facebook, unde răspunde la întrebările cititorilor bârlădeni, poate că ne va răspunde și la această întrebare: Nu vă crapă obrazul de rușine când vedeți ce mizerie este la Teatrul de Vară și cum se vede orașul în lume? Așteptăm și noi, ca toată lumea, un răspuns…

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Face parte din decor, gradina publica la randul ei ofera o priveliste dezolantă, ceva normal zic eu intr.un oras plin de strazi gaurite aflat intr.o stare deplorabila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.