23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Permis de conducere fals, primit cadou de aniversare, în Israel, descoperit la controlul de frontieră din Albița

CADOU… Bărbatul a declarat că permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră a fost un cadou primit în anul 2020, pe când se afla la muncă în Israel, de la prietenii prezenți la petrecerea organizată cu prilejul zilei sale de naștere.

TUPEU… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat cu cetățenie R. Moldova asupra căruia au descoperit un permis de conducere similar celor emise de autoritățile din R. Moldova, falsificat în Israel. Bărbatul a declarat că permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră a fost un cadou primit în anul 2020, pe când se afla la muncă în Israel, de la prietenii prezenți la petrecerea organizată cu prilejul zilei sale de naștere.

“În data de 02 iunie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru a intra în țară, pasager într-un microbuz, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 46 de ani. În timpul efectuării controlului documentelor, în portdocumentul bărbatului a fost observat un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al SPTF Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here