Persoană călcată pe trecere de pietoni, la ieșire din Vaslui

O nouă zi, un nou accident pe cea mai periciuloasă porțiune de drum din municipiul Vaslui. Vorbim despre zona rond ICIL -pod penitenciar, unde în ultimele luni s-au petrecut zeci de evenimente rutiere, care mai de care mai grave. În urmă cu puține minute, o femeie a fost călcată pe trecerea de pietoni din apropierea unei benzinării de un șofer neatent. Din fericire pentru el, victima nu a fost rănită grav, cooperând cu echipajul medical alocat la caz. Chiar și așa, aceasta a fost urcată în salvare și transportată la spital, unde medicii îi vor face mai multe investigații medicale. La fața locului au ajuns și polițiștii rutieri, care urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. Vom reveni cu mai multe detalii!
2 COMENTARII

  1. Si pietonii au partea lor de vina!
    E adevarat, trecerea e lor, dar eu, ca pieton, am invatat inca de la scoala primara (cand se mai tineau ore de educatie rutiera, uneori) ca, da, folosesti trecerea de pietoni, dar, mai intai, te asiguri sa nu vina autoturisme si apoi te deplasezi in pas vioi. Da, chiar asa ni se spunea, “in pas vioi”.
    Acum, am remarcat in trafic, mai ales din randul pustimii, indivizi sau pitipoance cu telefonul la ureche care, desi vad ca esti la un metru-doi de trecerea de pietoni, pun si ei piciorul sa treaca, ignorand ca franarea in astfel de situatii este dificil de realizat. Deci, vede ca te apropii, ca sofer, si tocmai atunci isi gaseste sa treaca!

LĂSAȚI UN MESAJ