24.1 C
Vaslui
26-sept.-2022

Pesedistii din Vaslui luptã pentru un nou mandat de primar

- Advertisement -

Din toamnã, pesedistii vasluieni vor începe actiunile premergãtoare campaniei electorale, având în vedere cã au mai rãmas în jur de 10 luni pânã la alegeri. În plus, au si un candidat cu sanse maxime pentru un nou mandat, actualul primar al Vasluiului, Vasile Pavãl, care va reprezenta USL în campania pentru primãria municipiului resedintã. Adrian Tighici, seful pesedistilor din Vaslui, spune cã vor fi organizate actiuni de informare pe cartiere sau strãzi, prin care sã fie culese informatii despre dorintele cetãtenilor, informatii care sã fie transmite Executivului, în vederea rezolvãrii lor.

Dacã, în acest moment, se cunoaste numele celui care va reprezenta USL în lupta pentru primãria Vaslui, respectiv actualul primar Vasile Pavãl, toamna va însemna si clarificarea listei de consilieri pe care Uniunea Social-Liberalã îi va aduce în atentia electoratului. Presedintele PSD Vaslui, Adrian Tighici, spune cã organizatia municipalã pe care o conduce va pregãti propria listã de propuneri pentru Consiliul Local. “Existã în atentia noastrã o preocupare de a aduce tineretul în Consiliul Local. Un procent de 20-30% din totalul viitorilor consilieri PSD va fi format din tineri, pentru cã dorim sã împletim entuziasmul tinerilor cu experientã seniorilor”, afirmã Adrian Tighici. În viitorul CL Vaslui, sustine Tighici, vor fi si tineri, dar si seniori. “Avem tineri valorosi, dar si pensionari care se implicã activ în activitatea politicã, oameni care nu pot sta deoparte de forul legislativ al municipiului”, a mai explicat presedintele organizatiei municipale PSD.

Urmeazã discutii pentru Parlament

Desi PSD si Uniunea Social Liberalã au drept candidat primarul în exercitiu al Vasluiului, Vasile Pavãl, pesedistii nu se culcã pe o ureche. Vor sã discute cu fiecare dintre cetãtenii municipiului, pe baza organizatiilor de cartier sau de sector, sã afle ce si-ar dori oamenii de la primar, iar doleantele sã fie trimise cãtre Executiv. “Cred cã, prin eforturile noastre conjugate, PSD va obtine rezultate mai bune decât cele de la alegerile din 2008, pe listele comune ale USL. Vrem ca, din toamnã, sã avem un contact permanent cu cetãtenii, sã stim ce-si doresc de la primarul municipiului, multumirile, dar si nemultumirile lor. Trebuie sã stim, tot timpul, ce-si doreste cetãteanul, iar nemultumirile sã le transferãm Executivului”, a mai spus Adrian Tighici. Tot din toamnã, organizatia PSD din Vaslui va începe discutii pentru stabilirea candidatilor la Camera Deputatilor si Senat. Nu se stie clar, în acest moment, cum se va face nominalizarea, însã cu sigurantã persoanele care vor fi aduse în atentia electoratului vor fi dintre cele cunoscute electoratului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.