24.1 C
Vaslui
26-sept.-2022

Pesedistilor vasluieni nu le e fricã de rupturã!

- Advertisement -

RELAXATI Pesedistilor vasluieni nu le este fricã nici de vreo rupturã internã majorã si nici cã vor pierde guvernarea. Presedintele lor, Dumitru Buzatu, spune cã trebuie sã treacã peste “depresia” pricinuitã de pierderea prezidentialelor, peste toate “manevrele” dreptei, sã rãmânã la guvernare si sã câstige alegerile din 2016.

“Nu prezintã nicio importantã pe scena politicã actualã. Poate pentru trecut… Pentru viitor nu prezintã nicio importantã”, spune Dumitru Buzatu, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Vaslui, despre fostul coleg de partid, Sebastian Ghitã, si intentiile acestuia de a fonda un nou partid de stânga.

Dupã certuri si contre interne, acuzatii reciproce si intentii diverse, cum ar fi iesirea de la guvernare, Buzatu anuntã iesirea din crizã a partidului si noi orizonturi rosii pentru tarã: câstigarea alegerilor din 2016.

“În ciuda eforturilor de a accentua deruta în rândurile PSD, partidul s-a stabilizat si eu cred cã în acest moment are capacitatea de a se mentine la guvernare si de a-si duce la bun sfârsit programul cu care a câstigat alegerile din 2012”, a mai spus Buzatu. Presedintele PSD Vaslui spune cã ultimul guvern care a cãzut din cauza modificãrii majoritãtii parlamentare, cel condus de Mihai Rãzvan Ungureanu, s-a prãbusit din cauza imensei presiuni populare pe membrii parlamentului, care astfel si-au schimbat optiunile. Ceea ce nu este cazul astãzi. Buzatu vede o conspiratie venitã dinspre dreapta pentru a destabiliza PSD-ul. “Nu va reusi acest plan. Structurile teritoriale ale PSD sunt puternice si suntem capabii sã facem fatã oricãrei situatii, pentru cã noi îi reprezentãm pe majoritatea oamenilor din tara asta”, spune el.

“Dacã presedintele ales al României se va alãtura eforturilor grupului Blaga, Udrea, Ungureanu, atunci vom avea confirmarea cã acesta este urmasul direct al lui Traian Bãsescu si din nou vom avea de-a face cu numeroase încãlcãri ale Constitutiei care vor afecta stabilitatea politicã din tarã”, a mai spus presedintele PSD Vaslui.

“Mandatele parlamentare sunt de 4 ani pentru a asigura o perioadã mai îndelungatã stabilitatea majoritãtilor. Argumentele celor de dreapta sunt false. Nu are de ce sã formeze Guvernul domnul Predoiu, pentru cã nu a câstigat alegerile si chiar în calitate de deputat este un rezultat al unei erori legislative, nu a vointei cetãtenilor”, îsi încheie explicatiile Dumitru Buzatu. (Andrei POPESCU)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.