spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Peste 100 de deținuți au evadat din închisoare din cauza ploilor torențiale care au distrus împrejurimile din „era colonială”

- Advertisement -

Circa 120 de deţinuţi au evadat dintr-o închisoare din Nigeria după ce ploile torenţiale au distrus gardul unităţii, au anunţat joi autorităţile, informează AFP. Ploile abundente care s-au abătut miercuri timp de mai multe ore au „devastat” centrul de detenţie din oraşul central Suleja, în apropiere de capitala Abuja, distrugând clădirile şi gardul de protecţie, a declarat un purtător de cuvânt al închisorilor nigeriene, potrivit Agerpres.  Distrugerile au dus la „evadarea unui total de 119 deţinuţi din centru”, a adăugat Adamu Duza, citat într-un comunicat. Personalul închisorii şi alţi agenţi de securitate au reuşit să prindă 10 dintre aceştia, în timp ce ceilalţi sunt în continuare căutaţi, a adăugat el. Duza a recunoscut starea de degradare a închisorilor nigeriene care datează din „era colonială” şi a precizat că autorităţile penitenciare lucrează pentru a înlocui „toate instalaţiile îmbătrânite” cu „instalaţii moderne”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/peste-100-de-detinuti-au-evadat-din-inchisoare-din-cauza-ploilor-torentiale-care-au-distrus-imprejurimile-din-era-coloniala-2772609

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.