Peste 100 de noi locuri de parcare, în Bârlad (FOTO)

FINALIZARE LOCURI DE PARCARE… În municipiul Bârlad s-au finalizat în ultima sãptãmânã, lucrãrile de amenajare si redimensionare a trei parcãri auto, fiind create astfel peste o sutã de locuri noi de parcare.

Cele trei parcãri modernizate si extinse sunt pe strada Lirei (în zona blocurilor ANL), pe strada Mihai Viteazul (zona fabricii de ulei) si pe strada Dragos Vodã (zona „Furnica”). La toate amplasamentele s-au refãcut si trotuarele cu pavele sau cu asfalt.

„Anul trecut ne-am îndreptat atentia spre mai multe zone de parcare, care fie s-au dovedit a fi neîncãpãtoare, fie nu au fost asfaltate niciodatã, cum este cazul celei de pe Mihai Viteazul, unde spatiul ne-a primis chiar sã amenajãm si un parc de joacã pentru copii. De asemenea, la parcarea de pe strada Lirei am regândit întreaga zonã si chiar am suplimentat, de la 27 la 50, numãrul de locuri. În fine, la parcarea de pe Dragos Vodã lucrãrile au fost la fel de ample, fiind vorba de aproape o dublare a numãrului de locuri care existau acolo. Ce-i drept, mai sunt destule zone lãsate în uitare de foarte multi ani si, pentru a rãspunde solcitãrilor bârlãdenilor, în limita disponibilitãtilor bugetare vom interveni peste tot unde este nevoie. Din primãvarã reluãm lucrãrile de reamenajare si extindere a altor parcãri existente”, a declarat primarul Dumitru Boros. În paralel, si spatiile verzi din zona celor trei parcãri noi au fost regândite si reamenajate iar în zonele dintre blocuri si pe trotuarele modernizate recent au fost plantati sute de mesteceni, tei si peri docorativi.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ