spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Peste 100 de vasluieni au susținut la Munchen naționala României! Unul dintre ei a fost reținut și interzis la meci! (FOTO)

- Advertisement -

SUPORTERI… Fanii României au creat o atmosferă senzațională la primul meci de la EURO. Tricolorii au fost susținuți din tribune de peste 40.000 de români, iar printre aceștia s-au aflat și peste 100 de vasluieni. La Vaslui, suporterii au umplut Fan Zone-ul de la Teatru de Vară.

Unul dintre suporterii vasluieni care a călătorit în Germania a avut o surpriză neplăcută, fiind reținut abuziv la intrarea dinspre Austria, iar după aproximativ șase ore a primit interdicție de a intra în Munchen până după ora 21:00, după terminarea meciului. Motivul? Poliția din România ar fi trimis o listă cu cei mai periculoși suporteri, iar vasluianul este considerat huligan. “Noi am plecat cu avionul de la Iași la Bergamo, iar de acolo cu mașina unui prieten spre Munchen. Nu ne așteptam la așa ceva, mai ales că aveam biletele cumpărate online și ne aflam deja în baza lor de date. La intrarea în Germania dinspre Austria am fost opriți și reținuți timp de șase ore, perioadă în care ne-au fost luate cheile de la mașină, am fost păziți cu pușca și nu ne-au lăsat să ne cumpărăm nici măcar apă. După șase ore, prietenii mei au fost lăsați să plece la meci, în timp ce eu am primit interdicție de a intra în Munchen până după ora 21:00. Mi-au spus că dacă intru în oraș voi sta pe arest pe toată perioadă Campionatului European”, ne-a declarat Andrei, membru al Peluzei Nord Vaslui.

Șefii AJF Vaslui, alături de “tricolori”

Rețelele de socializare au fost împânzite de fotografii ale suporterilor din Vaslui care au susținut echipa României la Munchen, printre ei aflându-se și șefii fotbalului județean, președintele și vicepreședintele AJF Vaslui, Bogdan Gheorghiță și Adi Racoviță.

Fan Zone-ul de la Vaslui, plin la meciul cu Ucraina

La Vaslui, atmosfera a fost la fel de electrizantă. Fan Zone-ul de la intrarea în Teatrul de Vară din Vaslui a fost plin, iar suporterii au urmărit împreună victoria de senzație a “tricolorilor”. În Fan Zone, vasluienii se pot bucura de mai multe activități interactive: concursuri, spectacole și meciuri pe terenul de minifotbal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Foarte bine! Un Huligan rămâne un..Huligan! Doar nu se educă peste noapte…
    Cine știe ce făcea acolo și avea de suferit imaginea României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.