Peste 1100 de cutii cu încălțăminte contrafăcută, confiscate la Albița!

TURCUL ȘI MOLDOVEANUL… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit un bărbat cu cetățenie Republica Moldova care transporta din Turcia 138 de baxuri de încălțăminte contrafăcută pe care o ducea în țara de baștină, R.Molova. Polițiștii și lucrătorii vamali au luat măsura reținerii lotului de mărfuri care prezenta semne de contrafacere, în vederea confiscării și expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieși din țară, cetățeanul din R. Moldova C.G., în vârstă de 37 de ani, conducând un ansamblu rutier format din camion și semiremorcă. Ambele erau înmatriculate în R. Moldova și urmau să ajungă cu un transport de grupaj de mărfuri din Turcia, în R. Moldova.

“În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit că un lot de mărfuri, care număra 138 baxuri de produse de încălțăminte, fiecare bax conținând 8 cutii cu perechi de încălțăminte sport, care poartă însemnele grafice ale unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare.”, a menționat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, subcomisarul de poliție Irina Mirică.
1 COMENTARIU

  1. Noutati despre cazul RAR aveti? Cate sunt capetele de acuzare pentru politistii de la rutieta Barlad Ionel Dumitrascu si Sandu Catalin de au fost pusi sub control judiciar? Patronul de la Anaautocenter Calugareanu este complice? De ce nu dati detalii mai multe?

LĂSAȚI UN MESAJ