spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

Peste 150 de jandarmi vor asigura liniștea la evenimentele religioase și cultural-artistice din weekend!

- Advertisement -
LA DATORIE… Pentru siguranța cetățenilor, jandarmii vor fi prezenți la evenimente religioase, tradiționale, culturale și artistice din Vaslui, din comunele Muntenii de Jos, Vetrișoaia și Ivănești, dar și în municipiul Bârlad.

PE STRĂZI… Peste 150 de jandarmi se vor afla la datorie, în acest sfârșit de săptămână. Numărul mare al misiunilor de asigurare și menținere a ordinii publice a impus acționarea cu efective mărite. Pentru siguranța cetățenilor, jandarmii vor fi prezenți la evenimente religioase, tradiționale, culturale și artistice din Vaslui, din comunele Muntenii de Jos, Vetrișoaia și Ivănești, dar și în municipiul Bârlad.

Astfel, în perioada 20 – 22 august, pe lângă misiunile cotidiene de menținere a ordinii publice, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui vor acționa în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniul asigurării ordinii publice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, gestionarea fluxului de participanți și verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic, la manifestările publice organizate pe teritoriul județului Vaslui. Pentru siguranța cetățenilor, jandarmii vor fi prezenți la următoarele evenimente religioase, tradiționale, culturale și artistice: “Întâlnirea Tinerilor Ortodocși” (21.08. Vaslui), Festivalul “Gheorghe Cucu” (22.08. Vaslui), Ziua comunelor Muntenii de Jos, Vetrișoaia și Ivănești (22.08.), dar și Bâlciul Anual din municipiul Bârlad (20-25.08.2021). “Pentru a evita producerea de incidente, recomandăm persoanelor prezente la manifestările publice să nu se implice în acțiuni și fapte care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să se delimiteze de orice formă de violență fizică sau verbală ce ar putea conduce la manifestări violente, astfel de comportamente nefiind tolerate de către forțele de ordine.”, a precizat cpt. Alexandru Vatavu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Județului Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri