24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Peste 1500 de copii din Episcopia Hușilor și Episcopia Basarabiei de Sud au primit câte un ghiozdan nou, plin cu rechizite!

- Advertisement -

SPRIJIN… Episcopia Hușilor, prin intermediul Asociației “Filantropia Ortodoxă” Huși, a împărțit peste 1500 de ghiozdane noi, pline cu rechziite, copiilor care aveau mare nevoie de un asemenea dar, acum la început de an școlar. Elevii de pe întinsul Episcopiei (din Tăcuta, Dumasca, Mircești, Protopopești, Emil Racoviță, Corodești, Chetrosu, Gherghești, Coroiești, Rădăești, Drăxeni, Pogănești, Grumezoaia), din centrele de zi ale Asociației “Filantropia Ortodoxă” din localitățile Ghermănești, Boțești și Fălciu, dar chiar și copii din Episcopia Basarabiei de Sud au primit ghiozdane cu toate cele necesare unui an școlar început cu bine. „Prin programul eparhial „Un ghiozdan pentru noul an școlar”, derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, am reușit și în acest an, cu ajutorul multor oameni de bine și cu sprijinul prietenilor Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, să oferim peste 1500 de ghiozdane complet echipate, copiilor proveniți din medii vulnerabile. Și pentru ei, școala trebuie să fie o bucurie și să aibă încrederea că, prin educație, își pot face un rost frumos în viață. Mulțumim, în numele tuturor beneficiarilor, celor care s-au alăturat efortului nostru de a aduce puțin sens în viața celor mici. Acest program, alături de bursele oferite de Centrul Eparhial Huși, are rolul de a preveni abandonul școlar”, a precizat preotul consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, într-un comunicat publicat de Biroul de Presă al Episcopiei Hușilor, pe site-ul official episcopiahusilor.ro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Uzurpatorule Trisca, dacă tot ai plecat la taica Andreicut, ramai acolo, nu fii prost! Ia-i locul, nu te lasă, fă-i ce a făcut și el! Javrelor! Doua javre ordinare ce sunteți!! Marș!

  2. Vicleniloooooor! Iar ati apărut? Daca este transparentă vis-a-vis de episcopie si aceasta asociatie de furat bani, spuneti detaliat care sunt prietenii si cu cat au contribuit la aceste daruri pentru copii. Este important sa stie toata lumea sa le mulțumim – daca ce ati scris e adevarat, desigur!
    Dar….astea-s doar…vorben-n vant…nu „Cap de broasca” & acolitii racheti???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.