Peste 1500 de locuri pentru admiterea la USAMV Iași

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) oferă peste 1500 de locuri la admiterea din iulie 2020, atât pentru studii de licență cât și pentru masterat.

Numărul total de locuri aprobat de către Ministerului Educației și Cercetării pentru absolvenții de liceu este de 955, dintre care 650 locuri sunt cu finanțare de la buget, iar 305 locuri sunt cu taxă. Important de precizat este faptul că 25 de locuri de la buget sunt prevăzute pentru absolvenții liceelor din mediul rural.

În ceea ce privește studiile de masterat, absolvenții de facultate au la dispoziție 555 de locuri, dintre care 440 sunt de la buget.

Noutatea Admiterii 2020 este aceea că la USAMV Iași s-a eliminat taxa de înscriere, decizia fiind unică în țară.

Conform calendarului, în perioada 13 – 24 iulie 2020, va avea loc înscrierea candidaților pentru admiterea din sesiunea iulie 2020 la domeniile Agronomie, Horticultură, Zootehnie, Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului, Biotehnologii, Biologie și Medicină Veterinară. Trebuie menționat că înscrierea poate fi realizată atât online, la adresa www.admitere.uaiasi.ro, cât și la sediul facultăților. …https://www.bzi.ro/peste-1500-de-locuri-pentru-admiterea-la-usamv-iasi-2-3962087?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ