spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Peste 22.500 de lei, sancțiuni aplicate de Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

- Advertisement -
CONTROALE… Au fost verificați peste 35 de agenți economici și au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 22.500 de lei.

ACȚIUNE… Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au efectuat controale la agenți economici din județul Vaslui, care au avut drept scop prevenirea și combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul producției, introducerii în țară, transportului, depozitării, distribuției și comercializării produselor din tutun. Cu ocazia activităților desfășurate, au fost verificați peste 35 de agenți economici și au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 22.500 de lei. Dintre acestea, 12 au fost aplicate pentru abateri prevăzute și sancționate de legislația privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, 7 sancțiuni pentru abateri prevăzute și sancționate de legislația privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, 3 sancțiuni pentru abateri prevăzute și sancționate de legislația privind dreptul exclusiv al cultelor religioase pentru producerea obiectelor de cult și 3 sancțiuni pentru abateri prevăzute și sancționate de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Mai mult, au fost confiscați peste 1.900 de lei și indisponibilizate bunuri, obiecte de cult și țigarete, în valoare de peste 300 de lei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine sa se termine odată cu evaziune fiscală munca la negru și tot felul de măgării, dar întrați și în cei mari ,nu numai în ăștia mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.