spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Peste 30 de răniţi într-un accident feroviar în Belgia

- Advertisement -

Între 30 şi 40 de oameni au fost răniţi uşor ieri, după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit în gara din oraşul belgian Arlon, în apropiere de graniţa cu Luxemburg, informează AFP.

Numai două persoane au fost internate la un spital din Arlon, cei mai mulţi răniţi primind îngrijiri medicale la locul accidentului. În cele două trenuri erau între 150 şi 180 de pasageri.

Potrivit administratorului reţelei feroviare belgiene, Infrabel, în momentul accidentului, trenurile aveau o viteză mică.

Un tren de călători venind din Luxemburg a fost lovit în momentul sosirii în gară de un alt tren, care pleca în aceeaşi direcţie. Niciun vagon nu a deraiat de pe şine.

Martori, citaţi de televiziunea belgiană RTL-TVI, au povestit că şocul a fost violent şi că „toate lucrurile au zburat în toate direcţiile”.

Cauzele accidentului nu se cunosc pentru moment.

În ultimele luni, calea ferată din Belgia a fost scena unei serii de accidente.

  • Pe 15 februarie, 18 oameni au murit după ce două trenuri de călători s-au ciocnit în apropiere de Hal, la periferia Bruxelles-ului.
  • La o lună de la teribilul accident, o locomotivă a lovit un tren care staţiona, încărcat cu produse inflamabile, în apropiere de Liege.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.