15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Peste 300 de persoane au participat la înmormântarea adolescentei ucise în Parcul Copou din Iaşi

- Advertisement -

Peste 300 de persoane au participat, marţi, în satul Horpaz, comuna Miroslava, la ceremonia de înmormântare a adolescentei ucise în Parcul Copou din Iaşi, printre participanţi fiind membri ai familiei, colegi şi reprezentanţi ai conducerii liceului unde învăţa faţa, transmite corespondentul MEDIAFAX

Înmormântarea Dianei Elena G., adolescenta de 16 ani care a fost ucisă, sâmbătă, în Parcul Copou din Iaşi, a avut loc, marţi, în localitatea Horpaz, comuna Miroslava, iar la ceremonie au participat peste 300 de persoane, convoiul întinzându-se pe aproape un kilometru, pe uliţele satului.

La slujbă şi la procesiune au fost prezenţi membri ai familiei, colegi de la liceu care au venit special din Iaşi cu microbuze şi autobuze închiriate, autorităţi locale şi reprezentanţi ai conducerii Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Iaşi – unde învăţa fata -, inclusiv directoarea Anca Dimitriu.

Adolescenta a fost îmbrăcată, conform tradiţiei, în rochie de mireasă, iar trupul ei a fost depus în cavoul familiei, alături de bunicul său, în cimitirul din sat.

sursa: http://www.mediafax.ro/social/peste-300-de-persoane-au-participat-la-inmormantarea-adolescentei-ucise-in-parcul-copou-din-iasi-13924935

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.