8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Peste 500 de viitori șoferi vor fi examinați în doar două zile

- Advertisement -
EXAMINARE… În perioada 25-26 martie 2023, activitatea de examinare practică a candidaților la proba de traseu va fi susținută beneficiind de aportul unor examinatori delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară.

VEȘTI BUNE… După o perioadă în care examinatorii vasluieni au sărit în sprijinul colegilor din alte județe ale țării, a venit și rândul acestora să fie ajutați de către aceștia. Astfel, în perioada 25 -26 martie, la Vaslui, vor veni examinatori din Covasna și Iași și sunt așteptați și examinatori din Suceava.

Acest lucru s-ar traduce prin faptul că, în doar două zile, în municipiul Vaslui vor fi examinați peste 500 de persoane dornice să-și capete permisul de conducere. “Am deschis înscrierile pentru perioada în care vor veni la Vaslui colegii noștri. De menționat este faptul că examinarea se va face doar în municipiul Vaslui, urmând ca, în perioada următoare, să ne deplasăm la Huși și la Bârlad. Încercăm astfel să ajungem la zi cu examinările la proba practică. Chiar dacă va fi un weekend dificil pentru noi, încercăm să venim în sprijinul vasluienilor”, a spus șeful Serviciului. De asemenea, Instituția Prefectului județului Vaslui a transmis următoarele: “Servicul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui anunță că în perioada 25-26 martie 2023, activitatea de examinare practică a candidaților la proba de traseu va fi susținută beneficiind de aportul unor examinatori delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară. Astfel, o serie de examinatori din județele Covasna și Iași vor veni la Vaslui, pentru a-i ajuta pe polițiștii vasluieni să examineze cât mai mulți candidați. Pentru activitățile de examinare, preschimbare permis românesc și înmatriculări, în zilele de 24 și 25 martie 2023, programul de lucru va fi cuprins în intervalul 8.00-14.00. În cele două zile în care la Vaslui vor fi detașați colegi din alte județe se vor prelua documente fără o programare făcută în prealabil. Persoanele care depun documentația cerută potrivit legislației în vigoare pentru înmatriculare, vor ridica plăcuțele în ziua de 27 martie, dupa ora 13.00. S-au făcut solicitări către Serviciile Publice Comunitare Regim Permise Conducere și Înmatriculare din mai multe județe, care au o activitate ceva mai redusă și așteptăm un răspuns în acest sens și din județul Suceava. Scopul acestor măsuri este acela de a rezolva problemele cetățeanului și facem tot ce putem cu resursele limitate de care dispunem! În prezent, vasluienii așteaptă circa două luni pentru a susține proba practică a examenului auto”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Pensionarul asta din Vaslui e cotizant PSD si prinde fluturi ca toti cei din partid. Nu il mai bagati in seama ca va molipsiti. Nici nu merita drept la replica.

 2. Domnule care te semnezi ” un pensionar din Vaslui” cum sa ceara mai mult de la conducere? sa si ceara drepturile….? Drepturile…dupa cum este si etimologia cuvântului….le ai sa nu le ai…ti se cuvine sau nu ti se cuvine.Chiar urmăream de vreo 15 ani cel puțin subiectul cu ” subventia” la izolarea termică, reabilitare( cuvantul asta suna mai dus-o cred ca ar trebui reabilitat individul care ne conduce) si de la el toti lingaii în jos…stau pe banii populatiei în primăria si se besesc acolo în scaunul si nu produc nimic.Doar ajuta la obținerea de ajutoare sociale, mai ales etnia voma( roma) Cacatul ala de tigan ” Bălăceanu…are si nume de iesit de la ” Balacianca( Spitalul de nebuni din Bucuresti) a facut burta si poartă adidași Nu le de cand este ” administratorul curului” nu face nimic toata ziua.Un nesimtit de tigan de la Teodora.Culmea ironiei: SA pui un tigan administrator…numai la Primăria Vaslui se poate.nu a muncit o zi în viața lui.Verificati la ITM Vaslui.

 3. Eu sper doar să fie admiși doar cei care merită cu adevărat să dețină permis de conducere. Din 500 de candidați nu știu dacă (la cine i-a instruit) merită să promoveze peste 25% din ei.

 4. În urma analizării articolului din sursa furnizată, se poate constata că peste 500 de viitori șoferi urmează să fie examinați în doar două zile, ceea ce poate genera un disconfort semnificativ pentru aceștia în procesul de obținere a permisului de conducere. În condiții normale, desfășurarea examenului auto ar trebui să se desfășoare într-un cadru adecvat, care să permită candidaților să își demonstreze abilitățile și cunoștințele în mod eficient și într-un mod cât mai relaxat posibil.

  Este important ca examinarea candidaților să fie organizată într-un mod corespunzător, astfel încât aceștia să poată fi evaluați într-un mod obiectiv și într-un mediu sigur. Într-o țară civilizată, procedura de examinare ar trebui să fie o prioritate, având în vedere importanța unui șofer calificat și responsabil pentru siguranța traficului rutier.

  În consecință, este necesar să se aloce resursele necesare pentru a asigura desfășurarea examenelor auto în condiții adecvate, astfel încât viitorii șoferi să poată fi evaluați corespunzător și într-un mod cât mai eficient. În acest fel, se poate garanta că aceștia vor avea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a conduce în siguranță pe drumurile publice, reducând astfel riscul de accidente și decese în trafic.

 5. Au oprit comentariul la articolul cu Sandu și primarul Pavel însă…
  În ultima vreme, am asistat la o serie de dezvăluiri alarmante legate de proiectul de reabilitare a blocurilor din municipiul Vaslui, care au dezamăgit locuitorii din oraș. Din păcate, primarul Paval și echipa sa au ratat ocazia de a obține milioane de euro nerambursabili pentru acest proiect important.

  Este extrem de dezamăgitor să vedem cum conducerea orașului a eșuat în gestionarea acestui proiect vital pentru comunitatea locală. În loc să caute soluții pentru a asigura finanțarea necesară reabilitării blocurilor din oraș, primarul și echipa sa au ales să ignore oportunitățile de finanțare disponibile.

  Aceasta este o problemă extrem de serioasă, deoarece aceste blocuri din municipiul Vaslui au nevoie urgentă de reabilitare. Multe dintre ele sunt într-o stare precară și pot prezenta un risc real pentru siguranța locuitorilor. Din păcate, primarul și echipa sa au ratat această oportunitate, lăsând comunitatea locală într-o situație dificilă.

  Este timpul ca locuitorii din municipiul Vaslui să ia atitudine și să ceară mai mult de la conducerea orașului. Este nevoie de o abordare mai activă și mai responsabilă din partea autorităților locale pentru a asigura un trai mai bun pentru locuitorii orașului. Este momentul să se acționeze pentru a recupera aceste fonduri pierdute și pentru a începe reabilitarea blocurilor din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.