spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Peste o mie de ghiozdane pline cu rechizite, pentru copiii din familii cu posibilități modeste! (FOTO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

MOTIVAȚIE… Vine școala și, pe fondul prețurilor care au luat-o razna, părinții știu cel mai bine ce înseamnă că cumperi cele necesare copiilor pentru a începe noul an școlar cum se cuvine! Mai ales dacă vorbim despre părinți cu venituri modeste, care trăiesc din bani puțini. De aceea, ceea ce face Episcopia Hușilor în aceste zile, prin Asociația Filantropia Ortodoxă, este impresionant: sute de copii vor primi iarăși  ghiozdanul cu toate cele necesare în el, nou-nouțe și gata pentru un nou început în sălile de clasă. Deja 200 de copii de peste Prut, din Orgoiești și Fundu Văii, au primit darurile, iar mulți alții urmează.

“Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopia Hușilor prin Asociația Filantropia Ortodoxă Huși a dat startul campaniei „Un ghiozdan pentru noul an școlar”, care se află la a IV-a ediție. În fiecare an ne propunem să sprijinim elevii proveniți din familii defavorizate de pe cuprinsul județului Vaslui, care nu își pot asigura cele necesare începerii noului an școlar. Primii care au beneficiat de sprijinul nostru, au fost 200 de elevi din Republica Moldova și mulți alți copii din satele Orgoiesti și Fundul Văii. Pentru că punem preț pe succesul generațiilor viitoare și pentru că suntem conștienți de însemnătatea dezvoltării educației, scopul nostru final este de a sprijini cât mai mulți copii în a frecventa învățământul obligatoriu și a crește nivelul de cultură și educație din județul Vaslui. Copiii au nevoie de facilitarea accesului la studiu!”, a spus părintele Vladimir Beregoi, cel care este promotorul acțiunilor social-filantropice din Episcopia Hușilor.

Apel către suflet: să creștem numărul copiilor care vor primi ghiozdanul plin cu rechizite!

“Avem nevoie de implicarea dumneavoastră pentru a crește numărul celor care își doresc să frecventeze formele de învățământ. Până în prezent au fost alături de noi mai mulți oameni de bine din Timișoara, Alba, București, Anglia, Germania și Franța. Alte o mie de ghiozdane așteaptă să fie distribuite acolo unde este nevoie de ele”, spune părintele Vladimir Beregoi. Cei care doresc să ajute copiii din familii defavorizate, să înceapă anul școlar cu un ghizdan plin cu toate lucrușoarele necesare, noi și frumos colorate, pot face donații în următorul cont bancar în lei sau euro: ASOCIAȚIA FILANTROPIA ORTODOXĂ HUȘI:

RO43RNCB0261160373430001

SWIFT: RNCB RO BU Cont Euro ASOCIAȚIA FILANTROPIA ORTODOXA HUSI: RO59RNCB0261160373430004 SWIFT: RNCB RO BU

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.