1.4 C
Vaslui
31-ian.-2023

Peste zece mașini de lux ale fraților Tate au fost ridicate. Platformele au făcut mai multe drumuri

- Advertisement -

Acțiunea a avut loc sâmbătă dimineață, când peste 10 mașini de lux ale fraților Tate au fost ridicate cu platformele. Cei doi sunt arestați preventiv, iar pe bunurile lor s-a pus sechestru asigurator.

Mașinile de lux ale fraților Tristan și Andrew Tate e au fost ridicate, sâmbătă, din Pipera. Asupra acestor bunuri era instituit sechestru în dosarul de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, cei doi în fiind arestați preventiv.

La locuința celor doi au luat parte la acțiunea de ridicare a mașinilor polițiști, procurori și reprezentanții Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Încă de dimineață, reprezentanții autorităților au ajuns la adresa celor doi frați, însoți de jandarmi mascați. Mașinile asupra cărora a fost instituit sechestru asigurator au fost ridicate cu patru autoplatforme, care au fost nevoite să facă mai multe drumuri, având în vedere numărul mare de autovehicule sechestrate, scrie Digi 24…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/peste-zece-masini-de-lux-ale-fratilor-tate-au-fost-2234506.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.