5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Petrecere cu polițiști și procurori într-un restaurant din Bucureşti, oprită de mascaţi. Anchetă la IGPR

- Advertisement -

Petrecere de pomină vineri noapte, în centrul Capitalei. Polițiștii Sectorului 3 au avut parte de o surpriză, în urma unor verificări, la localurile din Centrul Vechi unde controlau dacă că se respectă restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

”La data de 22.01.2021, polițiști din cadrul Poliției Sectorului 3 au desfășurat o acțiune care a vizat modalitatea practică de respectare a prevederilor legale ce reglementează prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 la adresa din str. Franceza, nr. 62-64, sector 3 (Hanul lui Manuc).

Cu aceasta ocazie, în interiorul acestei societăți (spațiu închis) au fost depistate și identificate un număr de 27 de persoane”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

La petrecere, în Hanul lui Manuc, se aflau comisar-șef Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, Ioan Costel, Alexandru Solatan și procurorii Florin Baran Florin și Codruț Popoiu de la Parchetul Tribunalului București, potrivit stiripesurse.ro.

De asemenea, printre petrecăreţi se afla şi un bărbat care ar fi trebuit să stea în carantină în Călăraşi, fiind suspect de infectare cu coronavirus.

În urma controlului, 25 de persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 17.500 de lei. De asemenea, proprietarul restaurantului în incinta căruia au fost depistaţi petrecăreţii a primit o sancţiune contravenţională, în valoare de 5.000 de lei. …https://www.romaniatv.net/petrecere-cu-politisti-si-procurori-intr-un-restaurant-din-bucuresti-oprita-de-mascati_5216018.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.