-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Petrecere de majorat în judeţul Iași terminată la spital după un accident frontal! Şoferul era beat

- Advertisement -

În cursul serii un accident rutier s-a produs în localitatea Bârnova din judeţul Iași. Şoferul care a provocat accidentul rutier era băut. Așadar, povestea a început în momentul în care un tânăr în vârstă de 30 de ani a rămas fără țigări.

Vă aducem aminte că în urma impactului frontal dintre cele două mașini a rezultat rănirea a cinci persoane. Acestea au fost transportate la spital având diverse contuzii. Totuşi, viața victimelor nu a fost pusă în pericol.

O petrecere de majorat din Iași s-a terminat la spital după un accident rutier frontral

Petrecerea de majorat de pe raza localității Bârnova din judeţul Iași s-a terminat rău pentru cinci persoane care au ajuns la spital, la UPU din cadrul Spitalului Sf Spiridon și la UPU din cadrul Spitalului Sf. Maria din Iași. Un tânăr în vârstă de 30 de ani a rămas fără ţigări şi a decis să se urce la volanul mașinii pentru a-și procura cantitatea de nicotină necesară. Tânărul avea o alcoolemie destul de mare, de 0,45 mg/l în aerul expirat. După un timp, alți tineri au dorit să plece și ei de la petrecere. Pe traseu s-au întâlnit cu şoferul teribilist care a intrat frontal în ei.

Citește mai mult: Petrecere de majorat în judeţul Iași terminată la spital după un accident frontal! Şoferul era beat • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.