spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

Petrecerea fetiței care căuta în tomberoane un cadou de la Moș Nicolae este în toi! (VIDEO, FOTO)

- Advertisement -

Denisa a primit cadoul dorit, o păpușă cu un căruț de jucărie, dar și un rucsac „vorbitor”, plin cu cărți, caiete, rechizite pentru școală

DISTRACȚIE… A început petrecerea Denisei, fetița surprinsă de reporterii Vremea Nouă, căutând un cadou în tomberoane, chiar de Moș Nicolae, sărbătoarea care ar trebui să îi facă fericiți pe toți copiii! Denisa zărise o pungă de cadou și trăsese nădejde ca în ea un copil să fi lăsat o jucărie. Reporterii Vremea Nouă au văzut acest moment emoționant și foarte trist în același timp, și au intrat în vorbă cu fetița. Așa s-a făcut ca povestea Denisei să fie cunoscută și să stârnească empatia multor oameni cu suflet bun.

Astăzi, micuța împlinește 10 ani. Întrebată ce își dorește de ziua ei, Denisa a spus fără ezitare: „sănătate și fericire”! Ea nu are acasă o situație prea grozavă, fiind crescută de bunici și de mama sa, după ce tatăl a murit acum câțiva ani. Casa unde locuiește este una sărăcăcioasă, iar cei doi purceluși care se văd zbenguindu-se prin curte sunt garanția că vor trece iarna fără să facă foame. Din acest motiv, bunica și cu Denisa au fost surprinse în acea zi, la tomberoane, căutând mâncare pentru cei doi purcei.

Văzând întâmplarea emoționantă a fetiței care căuta o jucărie într-o pungă de cadou aruncată, mesagerii lui Moș Nicolae au ajuns până la urmă la copila din Rediu. Viceprimarul Lucian Braniște și prefectul Daniel Onofrei au venit acasă la Denisa cu daruri. Printre cadourile aduse, ea a primit și o rochie de petrecere. Denisa îi făcuse o scrisoare lui Moș Nicolae, căruia i-a mărturisit că și-ar dori ca de ziua ei, de pe 8 decembrie 2023, să aibă o petrecere la care să fie invitați mulți copii. Și-a mai dorit și un tort… de magazin, așa cum văzuse ea undeva și îi plăcuse mult, dar nu avusese niciodată. 

Niciodată, în clasa Denisei, nu a fost o petrecere mai reușită: toți copiii, alături de doamna învățătoare, s-au declarat încântați de tot ceea ce s-a pregătit la aniversarea de la cofetăria Eveline

La cofetăria Eveline din Crucea Gării este petrecere mare! Prințese, minioni, Mickey si Minnie, au venit cu toții să petreacă alături de Denisa și de cei 14 colegi de clasă. Doamna învățătoare Eliza Pantazi, spune că în clasa Denisei nu a fost niciodată o petrecere atât de reușită. „Vreau să să le mulțumesc tuturor complicilor pentru că ne-au ajutat să îi facem o surpriză Denisei. Vreau să îi mulțumesc domnului Robert Vlada, domnului viceprimar Braniște, cofetăriei Eveline, dar și inimoaselor mascote care fac o treabă nemaipomenită. De asemenea, îi mulțumesc și Danielei Agafiței, pictorița de chipuri, care ne-a transformat elevii în personaje de poveste. Sunt convinsă că de această petrecere se va vorbi mult”, a spus Eliza Pantazi, învățătoarea Denisei.

Robert Vlada, omul din PNL specializat în acțiuni de voluntariat, i-a adus cadoul mult dorit Denisei. O păpușă cu căruciorul de jucărie. De la Grinch însă Denisa a mai primit un cadou inedit: un rucsac „vorbitor”, plin cu cărți , cu caiete, și tot ceea ce trebuie pentru școală. Și a avertizat-o pe fetiță, ca atunci când va lipsi de la școală, rucsacul vorbitor îl va anunța pe Moș Crăciun, care o va ocoli, dacă nu va merge la cursuri zi de zi. Denisa s-a bucurat mult, a sărit în sus și i-a spus lui Grinch că nu va fi nevoie de nicio sancțiune, pentru că va merge tot timpul la școală și va căuta să învețe cât mai bine.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII