-4.4 C
Vaslui
09-feb.-2023

Pieton rănit de mașina școlii de șoferi, la Galați. Victima traversase neregulamentar

- Advertisement -

O elevă al unei şcoli de şoferi, din județul Galați, a accidentat cu mașina un pieton, care a traversat neregulamentar strada. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, joi, 11 ianuarie 2023, în jurul orei 16.00, a avut loc un eveniment rutier pe strada Tecuciul Nou, din municipiul Tecuci, în urma căruia o persoană a fost rănită.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit că o tânără, în vârstă de 22 de ani, din satul Drăgușeni, județul Galați, în calitate de elev, în timp ce conducea un autoturism în regim școală pe strada mai sus menționată, și era însoțită de un instructor auto, cu vârsta de 42 de ani, din satul Bucești, județul Galați, a acroșat și accidentat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Tecuci, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Galați…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/pieton-ranit-de-masina-scolii-de-soferi-la-2234110.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.