Ping-pong cu 36 de muncitori din Sri Lanka, aduși degeaba la Otopeni. Nicio cursă nu era prevăzută pentru ei, deși așa li se spusese

36 de cetățeni din Sri Lanka au fost aduși de la Botoșani, duminică seara, pe aeroportul Otopeni, de unde ar fi urmat să fie repatriați. Cel puțin, așa li s-a spus la plecare. Ajunși însă la aeroport, ei au constatat că nu îi aștepta nicio cursă specială care să îi ducă acasă, așa cum fuseseră informați.

ACTUALIZARE. „Cert este că îmi ridic un semn de întrebare cu privire la plecarea lor de acolo către București, în condițiile în care  nu era clară posibilitatea de a fi îmbarcați. Rămâne să ne lămurim mâine (luni – n.r.) împreună cu colegul nostru, prefectul de Botoșani, și vom face declarații”, a promis jurnaliștilor, duminică seara, ministrul Violeta Alexandru.


Cetățenii din Sri Lanka au fost aduși cu două autocare de la Botoșani, un transport organizat, se pare, de Prefectura Botoșani.

Ei erau angajați la o firmă de confecții din comuna Mihai Eminescu din Botoșani, dar la un moment dat, unul dintre ei a făcut COVID-19 și au intrat toți în carantină instituționalizată timp de trei săptămâni, după care li s-a spus că se pot întoarce acasă. Oamenii au fost concediați. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cei-36-de-cetateni-din-sri-lanka-au-fost-adusi-degeaba-la-otopeni-nu-au-cu-ce-pleca-nicio-cursa-nu-este-prevazuta-pentru-ei-1312395
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ