32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Piromanul care a lăsat 1.000 de oameni din Bacău fără energie electrică a fost identificat. Prefect: „Stâlpii de lemn ar trebui să fie istorie“

Este vorba despre un bărbat de 69 de ani, care a vrut să cureţe terenul din preajma casei prin incendierea vegetaţiei uscate. Focul s-a propagat însă rapid la mai mulţi stâlpi de electricitate din lemn, care s-au făcut scrum, afectând serios reţeaua electrică din zonă.

La doar o zi după ce în localitatea băcăuană Bârsăneşti a izbucnit un puternic incendiu, care a mistuit 12 stâlpi de electricitate de lemn şi a lăsat peste 1.000 de locuitori fără energie electrică, poliţiştii au identificat persoana care a provocat dezastrul.

”Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că terenul aparţine unui localnic, de 69 de ani, care ar fi efectuat activităţi de curăţenie a terenului. Poliţiştii au deschis dosar penal în care efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de distrugere”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău. În zonă, focul s-a manifestat prin mai multe focare, pe o suprafaţă de aproximativ 4 hectare.

Echipajele de pompieri au intervenit, împreună cu voluntari, şi au reuşit să lichideze incendiul. De amintit este că poliţiştii au deschis dosare penale pentru distrugere pe numele altor doi băcăuani şi zilele trecute, după ce aceştia au dat foc la vegetaţia uscată de lângă gospodării.

Citeste mai mult: adev.ro/r9ebqu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here