-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Pisica Muzeului Județean Vaslui, dată dispărută! Se oferă recompensă!

- Advertisement -

Muza, pisica Muzeului Județean, este de negăsit de aproape 24 de ore, iar conducerea instituției, prin vocea managerei Ramona Mocanu, anunță că cei care o vor găsi vor fi recompensați.

„Cineva a luat-o, cu siguranță, pentru că ea nu se îndepărta niciodată de muzeu și nici nu pleca decât pentru scurt timp. Acum nu a mai venit. S-a întâmplat și acum doi ani, când cineva ne-a furat-o pur și simplu, și credem că s-a întâmplat același lucru și acum. Tu, cel/cea care ai luat-o: adu-o înapoi că nu e animal pe care să-l ții în închis! Și este a noastră! Este o pisică adultă, sterilizată. O vrem înapoi! Mulțumim anticipat celor care o vor căuta/aduce! Recompensa va fi, cu siguranță, pe măsura efortului!”, se arată în anunțul postat pe Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. E mare lucru, că a rezistat pe lângă muzeu, atâția ani Muza, o pisica frumoasă foc. Cu pericole permanente pe afară! Câini vagabonzi,oameni fără suflet, vreme urâtă! Sper să apară în bună regulă, ne furată și fără să i se fi întâmplat ceva rău!

  2. Pisica raspunde la numelee ”Raresoaia” sau ”Baba Vrancioaia”. Nume date de catre directoaree sa aiba legatura cu perioada stefanian si cu muzeul.

  3. Personalul este specializat in deparazitarea si sterilizarea pisicilor. Saptamanal aduce cate o pisica si o duc la medic. Este acelasi medic care face deratizarile la muzeu!

  4. E limpede. Credeam ca iar a dat directoarea libere de Paste,asa cum face de ani de zile la Craciun , Anul Nou si Paste ( cate 7-10 zile libere ptr tot persomalul, prin rotatie sa nu se prinda toti prostii!). Libere de la dansa- pentru ca poate! Cica recuperari. Din 50 de angajati nu sunt mai multi de 5 la serviciu. Mai mult, zilele aste are evaluarea anuala a managementului si e mai bine sa nu fie lume multa pe la muzeu. Sigur va fi notata f bine. De ce nu mergeti sa vizitati muzeul, ca platitori si sa va edificati ca bate vantul prin institutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.