8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Pitestean urmãrit national, prins la Vaslui. Voia sã-si facã pasaport si sã plece din tarã

- Advertisement -

ARESTAT… Un bãrbat din Pitesti, urmãrit national, a fost prins la Vaslui, chiar în fata unui ghiseu al Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie, acesta avea un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadã de 2 ani si 3 luni, pentru sãvârsirea infractiunii de „conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere. Fapta a fost sãvârsitã în judetul Arad, în luna decembrie 2020. Persoana depistatã a fost preluatã de cãtre o echipã operativã de politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale si condusã la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã„, a transmis Inspectoratul Judetean de Politie.

De asemenea, politistii vasluieni au mai depistat douã persoane care erau cãutate pentru a-si ispãsi pedeapsa cu închisoarea. „Sâmbãtã, 6 august 2022, politistii Serviciului Investigatii Criminale Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, au cãutat si depistat în comuna Albesti, judetul Vaslui, o femeie în vârstã de 37 de ani, din aceeasi localitate. Pe numele acesteia, în data de 5 august 2022, Judecãtoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadã de 1 an si 5 luni, pentru sãvârsirea sãvârsirea infractiunii de „conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere”. Fapta a fost sãvârsitã în judetul Vaslui, în luna octombrie 2019. Persoana sus-mentionatã a fost preluatã de politistii Serviciului Investigatii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, si condusã la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã”, a transmis Inspectoratul Judetean de Politie.

Bãrbat condamnat la 1 an si patru luni, ascuns în Stãnilesti

Un alt caz s-a petrecut duminicã, 7 august 2022, când politistii Serviciului Investigatii Criminale Vaslui au cãutat si depistat în comuna Stãnilesti, judetul Vaslui, un bãrbat în vârstã de 48 de ani, din localitatea Chersãcosu, comuna Stãnilesti. Pe numele acestuia, Judecãtoria Husi a emis pe 5 august un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadã de 1 an si 4 luni, pentru sãvârsirea sãvârsirea infractiunii de „distrugere prin incendiere”. „Fapta a fost sãvârsitã în judetul Vaslui, în luna martie 2017. Persoana sus-mentionatã a fost preluatã de politistii Serviciului Investigatii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, si condusã la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã”, a mai transmis Inspectoratul Judetean de Politie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.