spot_img
16.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Pitoresc (foto)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Hizo si-a dus elevii sã se antreneze la Munteni

CÃLITI… ‘‘Galben-verzii’’ s-au antrenat ieri la Muntenii de Sus, pe ‘‘baza sportivã’’ din comunã. Decizia a fost luatã deoarece suprafata de joc a terenului pe care vasluienii s-au antrenat zilele trecute a cedat si a devenit impracticabilã. Fotbalistii nu au avut prea mult timp la dispozitie pentru a admira împrejurimile pentru cã Hizo a scos untul din ei. Dacã la sfârsitul antrenamentului jucãtorii erau extenuati, greul pentru ei abia de acum începe, si asta deoarece sãptãmâna viitoare vor merge în primul cantonament din aceastã iarnã, la Poiana Brasov, acolo unde tehnicianul va pune mare accent pe pregãtirea fizicã.

Pentru a proteja gazonul terenului de antrenament Viorel Hizo a hotãrât sã se pregãteascã pe unul din terenurile Liceului cu Program Sportiv, bazã ce detine si o pistã de atletism modernã. Dupã trei zile de pregãtiri suprafata de joc a început sã cedeze, asa cã antrenorul împreunã cu cei din conducerea clubului au fost nevoiti sã gãseascã un alt teren. Asa se face cã ieri, ‘‘galben-verzii’’ au fost dusi la Muntenii de Sus, acolo unde s-au antrenat pe ‘‘stadionul’’ comunal. Dacã majoritatea fotbalistilor au fãcut glume pe seama locatiei, au fost si unii jucãtori care au fost coplesiti de ‘‘baza sportivã’’. Printre cei mai uimiti au fost Campano, Pouga sau Gerlem.

Acesta este abia începutul

Jucãtorii nu au fost lãsati sã admire privelistile prea mult deoarece au fost ‘‘biciuiti’’ în permanentã de antrenorul Viorel Hizo. La sfârsitul sedintei de pregãtire ‘‘galben-verzii’’ erau vizibil marcati de efortul depus : ‘‘E greu frate !’’ a spus Gerlem înainte de a se urca în autocar. Si ãsta este abia începutul, deoarece sãptãmâna viitoare FC Vaslui va merge la Poiana Brasov, unde îsi va începe primul cantonament. Stagiul montan se va baza în special pe pregãtirea fizicã, Hizo fiind hotãrât sã îmbunãtãteascã conditia elevilor sãi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.