5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

PLANURI DE VIITOR

- Advertisement -

Liga a IV-a / Hristian: “Am decis sã continui la Murgeni”

REUSITÃ… Chiar dacã a încheiat doar pe locul cinci în play-off, Flacãra Murgeni a fost una dintre surprizele plãcute ale campionatului judetean de fotbal. Dupã o pauzã de peste 20 ani, Murgeniul a reusit sã acceadã între cele mai bune echipe ale judetului.

În ciuda rezultatelor obtinute, la finalul sezonului, antrenorul Iulian Hristian a vrut sã renunte, pentru cã simtea cã la Murgeni nu se vrea performantã. Acum, dupã mai multe discutii cu sefii echipei, Hristian a revenit asupra deciziei si va continua la cârma echipei pe care vrea sã o ducã pe podium. Pentru asta, Flacãra va aduce câtiva jucãtori tineri din Murgeni sau din localitãtile învecinate. “Am vrut sã renunt, însã am rezolvat o parte din probleme si am decis sã continui la Murgeni. E pãcat sã stricãm tot ceea ce s-a fãcut în aceastã perioadã si cred cã am fãcut o muncã bunã. Am ajuns în play-off dupã foarte multi ani si am promovat si câtiva jucãtori tineri”, a declarat Iulian Hristian. Tânãrul antrenor-jucãtor mai spune cã o parte din jucãtori vor pleca, pentru cã au oferte de la alte echipe. “Cei din conducerea echipei vor sã formeze o echipã cu jucãtori din Murgeni sau din localitãtile învecinate, de aceea vom aduce câtiva bãieti din împrejurimi. E posibil ca unii dintre jucãtori sã plece, pentru cã au oferte de la alte echipe. Avem câteva promisiuni si din partea autoritãtilor locale cã ne vor sustine financiar”, a adãugat Hristian.

“Îmi doresc schimbarea sistemului competitional”

Antrenorul Murgeniului, Iulian Hristian recunoaste cã îsi doreste schimbarea sistemului competitional, acolo unde sã evolueze cele mai bune echipe ale judetului. “Eu mi-as dori schimbarea sistemului competitional, pentru cã ar fi o competitie mult mai atractivã. Chiar dacã vor fi deplasãri mai lungi, mãcar mergi si joci fotbal”, a zis antrenorul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.