Plecat de 7 ani în Germania, Lucian Viziru, și-a încheiat socotelile cu țara natală: “Nu vreau să mai aud de România”

A plecat din România cu şapte ani în urmă şi a luat viaţa de la capăt în Germania. Lucian Viziru (44 de ani) a dat celebritatea obţinută în telenovele în ţara natală, pe o viaţă liniştită de antenor de tenis în Germania.

A plecat cu toată familia, soția Ema şi băieţelul Mihai, şi nu are de gând să se mai întoarcă vreodată în România. Lucian Viziru nu este, de altfel, singurul artist care a dat România pe traiul mult mai liniştit dintr-o ţară civilizată din Europa.

În urmă cu mulţi ani, Lucian Viziru făcea furori întâi în trupa „Gaz pe foc” unde activa ca solist, apoi în serialele de mare succes difuzate la Acasă TV alături de fratele său, Augustin Viziru, de Adela Popescu sau de Nicoleta Luciu. Lucian avea pe atunci milioane de fani în toată ţara, însă acele vremuri au apus.

Lucian Viziru a plecat din România în 2014

În 2010, burlacul dorit de mai toate femeile din România, s-a aşezat la casa lui şi s-a căsătorit cu frumoasa Ema. La patru ani însă de la căsătorie, mai precis în 2014, aceştia şi-au făcut bagajele şi au plecat cu tot cu băieţelul lor Mihai, atunci în vârstă de doar trei ani, să se stabilească în Germania, unde s-au adaptat foarte repede.

Lucian şi-a găsit un job de antrenor de tenis şi câştigă bani frumoşi în Germania. Nici gând să se mai întoarcă vreodată în România! “Nu mai vreau să aud de România, ăsta e adevărul! Îmi doresc ca fiul meu să crească în alt mediu decât cel din Bucureşti, cum am crescut eu. Vreau să aibă parte de o educaţie nemţească. Eu nu eram aşa. Am făcut ce m-a tăiat capul mereu”, a declarat artistul, la Antena Stars.

Lucian Viziru e antrenor de tenis şi câştigă foarte bine

Lucian nu s-ar mai întoarce acum în ţara natală decât în vizită. Pandemia de coronavirus l-a împiedicat însă să o facă, iar dorul de cei dragi de acasă a început să-i dea târcoale. „Acum, pe pandemie, am stat mai mult pe acasă şi mi s-a făcut puţin dor de ţară. Eu vorbesc germana de la 5 ani, nu mi-a fost greu să mă adaptez aici. Soţia mea, Ema, e nutriţionist, specialist în bucătărie vegană. Cu Mihai, fiul meu, e problematic acum pentru că merge o zi da, una nu, la şcoală. Trebuie să fac cu el lecţii acasă. E dificil”, a mai spus Lucian. …https://www.click.ro/vedete/romanesti/nu-vreau-sa-mai-aud-de-romania
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ