spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Pleci sau nu mai stai?

- Advertisement -

ADIO… Lopez Caro a condus asearã ultimul antrenament la Vaslui. Acesta împreunã cu staff-ul sãu si-a încheiat conturile cu FC Vaslui, si cu toate cã fusese anuntat de aceastã decizie în cursul zilei, a tinut neapãrat sã mai efectueze o ultimã sedintã de pregãtire. Mai mult decât atât, acesta insistã sã rãmânã la Vaslui !

Motiv de bucurie pentru vasluieni, Lopez Caro nu mai este începând de asearã antrenorul ‘‘galben-verzilor’’. Dupã mai multe zile de discutii intense între conducerea clubului si spaniol, s-a ajuns în sfârsit la o solutie pentru rezilierea contractului. Cu toate cã Lopez Caro fusese anuntat în cursul zilei de ieri cã este liber sã plece, ibericul a tinut cu tot dinadinsul sã îsi ia la revedere de la elevii sãi într-un mod ‘‘galactic’’. A preferat sã mai tinã încã o sedintã de pregãtire, sedintã care a început cu un discurs de mai bine de 20 de minute în fata fotbalistilor. Pe toatã durata antrenamentului Caro si staff-ul sãu, au pãrut foarte îngândurati, jucãtorii si suporterii find singurii care aveau motive de a glumi. Cu toate acestea, la câteva ore de la antrenament, Caro si-a anuntat intentia de a rãmâne la Vaslui. Cum si de ce nimeni nu stie pentru cã, antrenor la FC Vaslui nu va mai fi el. Dar cine stie, poate vrea sã fie maseur !

Va pleca cu unii jucãtori

Caro nu a venit cu mânã goalã la Vaslui, dar nici nu va pleca de aici fãrã sã ia ceva. Dezamãgit de evolutiile unora dintre fotbalistii adusi la Vaslui de iberic, Adrian Porumboiu va renunta mai mult ca sigur la acestia. De altfel, asearã a ajuns la Vaslui si impresarul jucãtorilor Campano si Rivas, cel mai probabil pentru a negocia rezilierea contractelor. Rivas nu a fost prezent la antrenament.

Pancu a refuzat sq se mai antreneze

Daniel Pancu a lipsit de la despãrtirea de antrenor, fotbalistul preferând sã nu se prezinte la încã o sedintã de pregãtire sub comanda lui Caro. Conflictul pe care cei doi l-au avut la Urziceni, când Pancu si-a aruncat tricoul spre tehnician si a plecat nervos la vestiare, l-a fãcut pe fotbalist sã refuze, la aflarea vestii cã tot ibericul va tine sedinta, sã ia parte la antrenament.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.