14.8 C
Vaslui
26-sept.-2021

Plictiseala de partid

RATARE Cei 325 de delegati la Conferinta Judeteanã a PSD Vaslui de ieri s-au plictisit si au plecat nemaiapucând sã urmãreascã tocmai discursul candidatului partidului la presedentie, Victor Ponta, pe care l-au validat prin votul lor.

Pesedistii vasluieni s-au întrunit ieri în Sala mare a Centrului de Afaceri din municipiul Vaslui, încãpere consideratã mult prea neîncãpãtoare pentru cei 325 de delegati din 410 convocati. Asa cã organizatorii au amplasat scaune si pe holul care duce în salã si într-o încãpere alãturatã. Conferinta judeteanã a Organizatiei Judetene a PSD Vaslui a marcat o premierã în viata politicã localã si nationalã, întrunirea judeteanã suprapunându-se cu organizarea Congresului National de la Alba – Iulia, pe care delegatii vasluieni au avut ocazia sã îl urmãreascã online pe niste mari ecrane amplasate în cele trei încãperi.

Singurul lucru pe care organizatorii nu l-au avut în vedere a fost rãbdarea primarilor, consilierilor judeteni si locali si a presedintilor de organizatii prezenti. Adunarea a debutat cu discursurile presedintelui Dumitru Buzatu, a parlamentarilor partidului si a altor membri marcanti care nu au putut decât sã-si manifeste “încrederea netãrmuritã” în candidatul partidului la presedintia României. Probleme a creat si transmisia online a congresului de la Alba – Iulia în timpul discursului lui Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD. Asta pentru cã, din cele trei sãli, pline la început, în timpul discursului Victor Ponta, scaunele sãlii mari sã fie ocupate pe trei sferturi, în vreme ce celelalte douã încãperi sã fie aproape goale. Semn cã pentru delegati mai importantã a fost prezenta propriu-zisã, pentru a fi vãzuti de sefi, decât promisiunile liderilor de la centru si mai ales ale candidatului, presedintele partidului Victor Ponta.

O surprizã a constituit-o prezenta primarului Husiului, Jean Ciupilan, vechi membru de partid reîntors la matcã dupã o perioadã de apropiere de PDL si o candidaturã ca independent la ultimele alegeri locale.

Delegatii vasluieni au aprobat “Rezolutia de la Craiova”, document privind candidatura lui Victor Ponta la Presedintia României votatã în unanimitate, pe 3 septembrie, de Consiliul National lãrgit de la Craiova. (Andrei POPESCU)

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here